• 瀏覽: 7,632
  • 回覆: 44
+2
引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-9-17 07:51 發表

1450扮國內小粉紅去老屈藝人,呢D手法大家真係要小心
=========
巴巴先生兄,我由上年中開始,已不斷喺香討指出,大陸網上平台忽然有批網民以吹毛求疵形式帶風向批鬥中港台藝人,其實係台灣民進黨/蔡英文主使旗下台灣1450網軍,喺大陸網上平台假扮大陸網民帶風向煽動搞分化
既然1450扮愛國,就將計就計,帶開話題,盡數民進黨不是,睇佢地跟唔跟,就現形啦。

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-9-17 01:31 PM 發表
無證無據,你話隻雜種狗係北京狗都得架喇!
無證無據, 夠話831太子站死左好多人啦, 仲有班畜牲信到十足, 定時定候就去拜呀

呆灣網軍都喺香討趴趴走,唔夠人講索性全部列入黑名單唔畀留言

提示: 違規內容已被屏蔽
張鈞甯係咪即係司馬懿演柏靈夫人?

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 03:17 PM 發表

主要是麻痹敵人。你武統的時候,要減少損失。就要打擊對手的意志。

這也是呆蛙1450抹黑小S等等目的。
窮人先最無意志。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 03:43 PM 發表

窮人最容易變恐怖分子。
亦更容易收復。

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-9-17 03:22 PM 發表
張鈞甯係咪即係司馬懿演柏靈夫人?
軍師聯盟

引用:
原帖由 金光大盜 於 2021-9-17 05:12 PM 發表

軍師聯盟
呢套真係拍得好正

仲達唸出師表
激死諸葛亮個段

超好睇

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-17 06:06 AM 發表
此前接連發生台灣藝人小S、張鈞甯的「台獨事件」,逼得大陸官方出面才消停,有部分微博博主、微信公眾號被批評專挑激化兩岸對立題材「博眼球」,誤導大陸民眾對台灣的觀感與認知。對此,大陸國台辦表明,接連發生的台灣藝人「網路炒作」,「背後肯定有原因,我們正在深入調查、處理」。

9月15日,大陸國台辦舉行例行記者會。關於此前台灣藝人小S、張鈞甯被部分大陸網民攻擊,讓台灣藝人沒有辦法在大陸敬業、樂業,國台辦發 ...
好多小粉紅跟本就係綠營

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-9-17 07:51 AM 發表

1450扮國內小粉紅去老屈藝人,呢D手法大家真係要小心
=========
巴巴先生兄,我由上年中開始,已不斷喺香討指出,大陸網上平台忽然有批網民以吹毛求疵形式帶風向批鬥中港台藝人,其實係台灣民進黨/蔡英文主使旗下台灣1450網軍,喺大陸網上平台假扮大陸網民帶風向煽動搞分化
1450嘅邋遢招數已經俾人睇穿

😡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]