• 瀏覽: 11,948
  • 回覆: 86
講到咁支持
真唔明律師點解要收錢

熱賣及精選
引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-9-17 06:37 AM 發表

換個可以用「錢禮」收買既法官好唔好?😂😂😂
師兄好心水清啊。

大狀錢就收咗,加多兩堂OT重正,3條傻仔點判關人咩🤭

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-17 05:51 AM 發表

【明報專訊】前年11月12日3名青年涉參加示威,昨於粉嶺裁判法院裁定非法集結等罪成,還押候判。辯方大律師黃纓淇早前提出「避席申請」要求更換裁判官陳炳宙(圖)被拒。陳官亦在頒下裁決理由書,批評黃「無理取鬧」,又斥黃遺漏向證人指出辯方案情,卻一度否認疏忽,「如果一名大律師一次又一次地推卸責任,法庭便需要考慮大律師公會跟進」。黃纓淇向本報表示,案件未完結,不便回應指控。

https://fs.mingpao.com/pns/20210917/s00046/5f566b71de99f6aa2bdae0bb548b27fa.jpg
低質大劣屍

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-17 05:51 AM 發表

【明報專訊】前年11月12日3名青年涉參加示威,昨於粉嶺裁判法院裁定非法集結等罪成,還押候判。辯方大律師黃纓淇早前提出「避席申請」要求更換裁判官陳炳宙(圖)被拒。陳官亦在頒下裁決理由書,批評黃「無理取鬧」,又斥黃遺漏向證人指出辯方案情,卻一度否認疏忽,「如果一名大律師一次又一次地推卸責任,法庭便需要考慮大律師公會跟進」。黃纓淇向本報表示,案件未完結,不便回應指控。

https://fs.mingpao.com/pns/20210917/s00046/5f566b71de99f6aa2bdae0bb548b27fa.jpg
係咪想換個黃官?

612基金收檔,好多大律師會忽然改變態度,對手足表現出無視。

癹夢

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-17 06:30 AM 發表

換律屍仲實際
靚仔博士生

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-17 08:10 AM 發表

黃畜冇錢, 唯有請啲低質律師.
錯喇!係條律師叻仔呀,見個基金重有得刮吓,吾求情不特止,重諗計上訴整多兩堂收錢,反正3條冇腦傻黃受之嘛🤭🤭

班黃狀棍仲唸住呢個時勢可以為所慾為?
之前如果唔係玩到咁大, 你班狀棍仲可以玩下野出黎呃人

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-9-17 10:42 AM 發表

梁振英呢個名更加黃,振英貶中
係振押黑暴, 英雄本色.

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-9-17 10:42 AM 發表

梁振英呢個名更加黃,振英貶中
黃色說 : 我不想再代表黑暴班畜牲, 畜牲不要再用污染黃色.  我黃色明明代表光明, PK黑暴把我騎劫.

衝上來」和「跑上來」
都花好多時間去盤問
官大人 都吊你先奇

假新聞假記者

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]