• 瀏覽: 33,135
  • 回覆: 15
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-9-17 01:34 AM 發表
日本AV女優三上悠亞於9月5日出席「Kansai Collection」時裝盛會,並首次穿上中國傳統服飾「漢服」在舞台亮相,她身穿透明薄紗、衣襟大開露出豐滿上圍,加上華麗的頭飾和精緻妝容,彷彿像仙子下凡,首次在Twitter分享照片即吸引大批粉絲留言大讚「老師真的太漂亮了!」

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210914/514448735502864384210578.jpeg/QzRVNMfnC8aPKjYNIAvM8mThOFP6HipBqSPxn6kj8Z8?v=w1920 ...
其實三上悠亞明顯只係向中國人民示友好,出心好,無謂雞蛋裡挑骨頭

又係台灣民進黨/蔡英文主使台灣1450網軍假扮大陸網民搞風搞雨

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-9-17 02:06 AM 發表

是不是有被害妄想症呀什麼都話辱華嘅?
又係台灣民進黨/蔡英文主使台灣1450網軍假扮大陸網民搞風搞雨

引用:
原帖由 美麗的邂逅 於 2021-9-17 07:53 AM 發表
老共的政治神經太敏感啦!大國應該有大國的包容風度,再說人家那些所謂漢服,與我們現在的中國人有何關係,除非現在的所有中國人都穿古裝吧!那些這個90後的男同胞打飛機對象,真的不對了,需要道歉
其實係台灣民進黨/蔡英文主使台灣1450網軍,上大陸論壇假扮大陸網民帶風向製造分化搞風搞雨

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2021-9-17 08:00 AM 發表
政治上腦,人地著住又無露出任何吾好手勢
台灣1450網軍上大陸論壇假扮大陸網民帶風向搞風搞雨

引用:
原帖由 green2016 於 2021-9-17 08:05 AM 發表

天兄,我贊成你 😷
內地官方已經開始調查,台灣1450網軍上大陸論壇假扮大陸網民帶風向煽動仇恨

小S張鈞甯事件揭「台獨地圖炮」網絡亂象 國台辦表態將出手處理
https://www.hk01.com/台灣新聞/677020/小s張鈞甯事件揭-台獨地圖炮-網絡亂象-國台辦表態將出手處理

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-9-17 08:15 AM 發表

請問1句,果啲仆街俾人吊腦無既話係咪會報公安有人企圖強姦佢腦無?再想問1句,啲仆街講普通話講到9唔答8咁又算唔算辱華??
係蔡英文、民進黨主使台灣1450網軍,上大陸論壇假扮大陸網民帶風向煽動仇恨

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-9-17 08:26 AM 發表

x2

似係台灣網軍,營造中國人「小氣」形象
ching清醒

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2021-9-17 08:51 AM 發表

包括之前小S,張鈞甯事件,都係萊彎1450反串的傑作
呢一年台灣1450網軍不斷喺中、港、台論壇假扮愛國網民帶風向煽動仇恨

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 08:54 AM 發表

以前香討都有很多台灣打手扮藍。
而家都有

引用:
原帖由 mightykoala 於 2021-9-17 08:46 AM 發表

同上水踢喼黨同理,少數人代去成個上水去踢,傳媒再放大全港都不歡迎遊客。
ching一針見血

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 09:03 AM 發表

很有可能民進黨扮小粉紅製造仇恨。
直頭係

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 09:09 AM 發表

如果你入大陸討論區,你會發現很多陰陽怪氣,一睇就發現像香港的黑暴打手,而其中佔最小一半,他們目的就是製造仇恨。

比如大陸的維權示威,好多時可以第一時間的向外發。跟住他們就會不斷的互相推貼,

今次阿爺出重手,其實也是這個原因,還有爲什麽打擊互聯網呢?因爲好多都是控制在親美的商人上。

好多黃能話hk01,香討,南華是藍,因爲是中資控股,但是如果睇他們的報道傾向,你會發現他們其實是 ...
ching,自2019年黑暴開始,香港01已經改變,唔再係黃媒,但當然仍然有小部份黃人記者、編輯潛伏喺香港01內

引用:
原帖由 ROYHIHI 於 2021-9-17 09:11 AM 發表
搵件豬扒著就話辱華je, 面家搵個國寶級女神著,擺到明就奶共啦,d人好心唔好成日孔子上身啦
其實係蔡英文、民進黨主使台灣1450網軍,上大陸論壇假扮大陸網民帶風向煽動仇恨

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-9-17 09:38 AM 發表

唔只台灣網軍, 仲有香港果班黃屍都係咁,
專門散佈呢D咁既消息, 來形造到大陸好專制, 做乜都唔得既環境
不過慘在有人信, 同埋有人附和,
呢D野其實只要唔好理佢就炒作唔到
ching睇得通透

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 11:00 AM 發表

hk01肯定仲系扮藍的黃媒,昨天有一則新聞睇表態將香港警察用特務負面形容詞形容。睇標題已經有問題。
ching,當然仍然有小部份黃人記者、編輯潛伏喺香港01內

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]