• 瀏覽: 1,496
  • 回覆: 13
+2
港府一味催谷新冠疫苗接種率,終於「谷出事」,原來自6月將內地及德國研發的復必泰疫苗接種年齡下降至12歲後,不乏出現針後心...

又發揮香港姓賴精神!大陸一早己經為中小學生打完先開學啦,又吾見有事,係咪應該想下香港人特別孱弱呀!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210916/mobile/bkn-20210916083219823-0916_00822_001.html

心肌細胞O既再生能力出生後就會變得非常之低,
死左O既心肌細胞會由纖維修補... 
變得無力... 
影響一生... 

小孩,老人唔打,一世唔使放了

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-9-16 11:18 AM 發表
港府一味催谷新冠疫苗接種率,終於「谷出事」,原來自6月將內地及德國研發的復必泰疫苗接種年齡下降至12歲後,不乏出現針後心...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210916/photo/bkn-20210916083219823-0916_00822_001_01b.jpg?20210916110930

又發揮香港姓賴精神!大陸一早己經為中小學生打完先開學 ...
香港人孱弱?又唔見你出事on.

引用:
原帖由 前往遠方的魚 於 2021-9-16 12:50 PM 發表

香港人孱弱?又唔見你出事on.
吾孱新聞就吾up啦!

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-9-17 01:37 AM 發表

吾孱新聞就吾up啦!
乜你好孱架

港府謀殺香港人

麥復必泰唔係神藥咩!
當日支持既磚家去咗邊?

引用:
原帖由 前往遠方的魚 於 2021-9-18 10:47 AM 發表

乜你好孱架
港燦最叻就係扮傻🤣🤣🤣

香港政府磚家顧問洗唔洗問責?!

成日話白老鼠香港已經有一半以上打咗啦,唔通全部白老鼠啊方向食屎啦

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-9-19 02:45 PM 發表

港燦最叻就係扮傻🤣🤣🤣
咁話自己

有伏,必die

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]