• 瀏覽: 55,929
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
+3
有夫之婦出軌通天就告人強姦非禮!

抱別人大腿搏升職嗎? 

塔利班兄弟國 女人嘈乜9

引用:
原帖由 andywong196922 於 2021-9-16 10:32 AM 發表

有d可能會話75年前係學校比呀sir用手指插個個gap
90年前被長輩欺凌

在公眾地方換尿片

導至下體露出

商業糾紛

阿里真邪惡

引用:
原帖由 momo1234 於 2021-9-16 12:02 PM 發表

叫啲時代女性潔身自愛先啦,去得啲娛樂場所蒲咪又係想淫邪
我就唔信你係咖啡店圖書館可以落藥執屍
你入 youtube 睇下,要落藥 唔使係夜場的,了解下

引用:
原帖由 kim168 於 2021-9-16 11:05 AM 發表

但又唔好咁快話男係清白
個男人帶避孕套去酒店,肯定也不是好東西,但以為女人自願去玩一夜情而出軌,跟強姦是兩回事吧。

引用:
原帖由 kim168 於 2021-9-16 11:02 AM 發表

可能收咗錢彧受恐嚇? 服務員唔係咁講, 條咸蟲點甩身
在公安面前講大話,後果好嚴重,唔同香港警察。

壞人鬥壞人⋯⋯

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-9-16 08:38 PM 發表

個男人帶避孕套去酒店,肯定也不是好東西,但以為女人自願去玩一夜情而出軌,跟強姦是兩回事吧。
個個男人事後都話條女自願

引用:
原帖由 momo1234 於 2021-9-16 08:40 PM 發表

梗係多手法啦,打支針落紙包飲品容乜易
問題係點搬屍
好多葯力發作時,所有行動都無問題的,但係意識就模糊,只要受到引導,會自然就犯,事後會無記憶,所以咁多老閉拍到啲女受害人 跟人入房前有講有笑咁,好以自願的,現在的春葯 迷葯好強,防不勝防的

引用:
原帖由 momo1234 於 2021-9-16 08:40 PM 發表

梗係多手法啦,打支針落紙包飲品容乜易
問題係點搬屍
仲要 無色無味,最多下葯的人,大多數係熟人,食埋你再幫你 沖埋涼 着埋衫都仲得,男人向男人 落藥 再搞埋佢又有,仲要係 好兄弟呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]