• 瀏覽: 55,941
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
+3
我尋晚發夢夢到:
條女不嬲都係用呢啲招數簽單嘅,但多數係肢體接觸而唔係上床真做,即係所謂打飛支啦。飲酒係麻醉自己,始終對手唔係吳簽,飲醉少少易投入。咁呢次本來都係想咁,但結果俾老公知道左,咪唯有話俾人姦囉。

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-9-16 11:17 AM 發表

現在更好多玩 誣陷,呂麗瑤運動員就係 例子,真係好仆街,有男性友人,真係要多多題醒。
裁定其罪名不成立,法官認為事主證供前後不一,存在矛盾,事後仍與被告保持親密關係。但法官亦強調法庭的裁決或沒有反映事實,但罪名成立與否需基於證據

呂麗瑤其實已經好慘,名譽掃地,人格盡失,大家盡量唔好提佢,比個機會佢好唔好?

附件

LuiLaiYiu_photoswithcoach.jpg(31.65 KB)

引用:
原帖由 Beebbb 於 16/9/2021 11:24 AM 發表

請問師兄你點樣分得出呢🤔
靠經驗吧

得一張咁樣嫁相 你講乜都得,可能醉左之后自己把人地放上大脾,之后叫親友拍張相都得,如真係咁,呢D人係慣犯來
同最重要的聯絡紀錄話刪左呢個好關鍵,只要回復到紀錄就可判案

依偎?睇張相,條女似醉倒多啲囉

枱面有支白酒,呢D肯定係52度以上架啦,飲得兩三杯都想瞓覺!

引用:
原帖由 atkatk002 於 2021-9-16 11:29 AM 發表
呂麗瑤其實已經好慘,名譽掃地,人格盡失,大家盡量唔好提佢,比個機會佢好唔好?
咎由自取。

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-9-16 09:56 AM 發表
嘔到死
用套被拒絕

引用:
原帖由 wingsyip 於 2021-9-16 09:59 AM 發表
其實我去深圳酒店住,未試過見到一對男女偷情。反而情侶去開房就唔少。
點睇到偷情定拍拖
用喇叭話比路人知?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-16 09:53 AM 發表
自從Me2大熱之後, 出現咗好多呢d不清不楚的糾紛
我一向有俾錢的

wow....

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-16 09:48 AM 發表
阿里巴巴女員工周某在山東濟南酒店遭性侵一案風波未止。已被檢察院批准逮捕的華聯超市員工張男,其紀姓妻子及姐夫周二(14日)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210915/photo/bkn-20210915150034027-0915_00952_001_01b.jpg?20210915150335

阿里巴巴女員工周某在山東濟南酒店遭性侵一案風波未止。已 ...
好明顯呢條囡得唔到佢想要嘅就老屈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]