• 瀏覽: 30,882
  • 回覆: 152
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-16 09:48 AM 發表

阿里巴巴女員工周某在山東濟南酒店遭性侵一案風波未止。已被檢察院批准逮捕的華聯超市員工張男,其紀姓妻子及姐夫周二(14日)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210915/photo/bkn-20210915150034027-0915_00952_001_01b.jpg?20210915150335

阿里巴巴女員工周某在山東濟南酒店遭性侵一案風波未止。已 ...
擺明個女嘅最要嘅著數攞唔到,就反口告強姦囉~

熱賣及精選
引用:
原帖由 摒息諸緣 於 2021-9-16 11:06 AM 發表

現在好多玩 落藥,吳亦凡就係 例子,真係好仆街,有女性友人,真係要多多題醒
現在更好多玩 誣陷,呂麗瑤運動員就係 例子,真係好仆街,有男性友人,真係要多多題醒。

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-9-16 11:15 AM 發表

防礙司法公正,是嚴重的刑事罪。
大陸呀, 不過香港都不時有, 法庭新聞都成日有講啦

令我想起果個香港跨欄選手呂麗瑤.

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-9-16 11:17 AM 發表

擺明個女嘅最要嘅著數攞唔到,就反口告強姦囉~
性誣陷!!!
一定要重判!!

呂麗瑤
我記得一件類似的案件!
求天父用永火燒九啲仆街。

仙人跳。。。

呂麗瑤更可憐

附件

bkn-20171201033008332-1201_00822_001_01p.jpg(86.63 KB)

2021-9-16 11:20 AM

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-16 09:48 AM 發表

阿里巴巴女員工周某在山東濟南酒店遭性侵一案風波未止。已被檢察院批准逮捕的華聯超市員工張男,其紀姓妻子及姐夫周二(14日)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210915/photo/bkn-20210915150034027-0915_00952_001_01b.jpg?20210915150335

阿里巴巴女員工周某在山東濟南酒店遭性侵一案風波未止。已 ...
色字頭上把刀唔係講笑,下次跟囡囡囡玩溪水是否要全程錄影😅😅

引用:
原帖由 wingsyip 於 2021-9-16 09:59 AM 發表

其實我去深圳酒店住,未試過見到一對男女偷情。反而情侶去開房就唔少。
你點知對方身份?

引用:
原帖由 wingsyip 於 2021-9-16 09:59 AM 發表

其實我去深圳酒店住,未試過見到一對男女偷情。反而情侶去開房就唔少。
人家去開房師兄典知佢地唔係偷情?🤔🤔

引用:

同你講就唔係偷情啦

不如話食象拔蚌食到嘔

引用:

請問師兄你點樣分得出呢🤔

國情

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]