• 瀏覽: 53,497
  • 回覆: 5
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-16 08:16 AM 發表
對某啲「Object」嚟講,只要能夠笑到中國,日本人對中國人做過咩都係超越。

官媒揭731部隊解剖活人

https://orientaldaily.on.cc/asset/china_world/20210916/photo/0916-00178-027b1.jpg錄片披露日本關東軍731部隊進行人體實驗的證據。 ...
你可以理解成佢哋(Object)好喜歡做731部隊.........被解剖的活人

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2021-9-16 06:56 PM 發表

你快D去做啦,你肯,大把日本仔劏開你,冧野你到做實驗。係你嘅光榮啊。
呢D光榮梗係留返俾崇日嘅你,731部隊非常需要你。

我就做唔到崇日,只能做到愛國(中國)的中國人

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-16 03:20 PM 發表

我好記得呢套戲,細個同媽媽去睇 (去澳門睇,所以香港列第三級我都可以睇到),果時我得幾歲,睇睇下頂唔順,好驚,走左出戲院,我阿媽追出,就走了,無繼續睇了

而家大個左想睇返 邊到有得睇?希望有戲院可以復刻放上大戲院俾大家再睇一次 (又適逢918事件 90週年)
上網搵下,我都搵齊咗,但每集都睇得一部分,一係嬲到唔想睇,一係頂唔順咁恐怖。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-16 09:10 PM 發表

真係唔知點解呢套戲可以拍得咁恐怖,恐怖過現代D恐怖片
還原真實梗係恐怖啦。

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2021-9-17 01:40 PM 發表

嘩~你咁快華麗轉身變愛國 ?服了你
你有讀寫障礙呀?還是你專登扭曲我的意思?你心中明白

不過你同意731部隊係冇人性嗎?你同意支持731部隊係好人的中國人拉去俾731部隊做實驗嗎?
我就同意啦,你呢?

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2021-9-17 03:27 PM 發表

你睇下你自己寫乜讀寫障礙?

當年東北省人死得咁多咁慘,你竟然話佢地喜歡做731部隊.......被解剖的人,身為中國人會講啲咁黑心涼薄嘅說話?咪撚玩啦。

畀日本鬼生劏你會願意?既然你唔制又點解要話”佢地”喜歡?
哦......
你睇返我引用誰的回覆吧,睇完你就明白"佢哋"(Object)係講乜野。
如果咁都唔明,你當我係乜咪係乜囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]