• 瀏覽: 35,727
  • 回覆: 294
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 火腿美人回來了 於 2021-9-16 10:14 AM 發表

1988年, 香港經已有電影講731部隊對中國人做嘅惡行................
731部隊 - 導演 : 牟敦芾

1945年2月,日軍找來一批少年隊員作為“731部隊”接班人,前往哈爾濱接受最嚴格的軍事訓練。期間,上級長官教育少年隊員將中國人視為可以諮意殘害的“原木”,並陸續見識與協助各項慘絕人寰的人體實驗。

凍傷實驗:將已遭凍傷的雙手泡入溫水中,經取出後再使勁一扯,皮肉被 ...
片中有冇報導731部隊最後如何,去咗邊度?

熱賣及精選
有錢有得飛我一定會飛去日本小爆日本妹

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-9-16 12:24 PM 發表

佢話日本好好人架
證明屎必餵是什麼畜牲!

引用:
原帖由 火腿美人回來了 於 2021-9-16 10:14 AM 發表

1988年, 香港經已有電影講731部隊對中國人做嘅惡行................
731部隊 - 導演 : 牟敦芾

1945年2月,日軍找來一批少年隊員作為“731部隊”接班人,前往哈爾濱接受最嚴格的軍事訓練。期間,上級長官教育少年隊員將中國人視為可以諮意殘害的“原木”,並陸續見識與協助各項慘絕人寰的人體實驗。

凍傷實驗:將已遭凍傷的雙手泡入溫水中,經取出後再使勁一扯,皮肉被 ...
還有母愛實驗

引用:
原帖由 ken-man 於 2021-9-16 11:40 AM 發表

偉大領袖 毛主席的話一定要銘記。
佢多謝日本人侵華,大家都要多謝。
點解日本人會侵華?係因為老蔣默許張學良不抵抗,還是因為老毛抵打?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-9-16 12:24 PM 發表

12683170 佢話日本好好人架
這是典型民進黨抹黑國民黨的手法

引用:
原帖由 sng850 於 2021-9-16 03:49 PM 發表

片中有冇報導731部隊最後如何,去咗邊度?
731的人並沒有上軍事法庭
而是和美國做了交易
把重要文件換平安

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-9-16 03:01 PM 發表

九一八,有幾多香港人識呀
果d死人會復活果d日子就識
黃C教畜唔會教日本侵華,國軍貪污D衰嘢,只會教大飢荒,文革,地溝油,大頭BB嘅事

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-16 03:20 PM 發表

我好記得呢套戲,細個同媽媽去睇 (去澳門睇,所以香港列第三級我都可以睇到),果時我得幾歲,睇睇下頂唔順,好驚,走左出戲院,我阿媽追出,就走了,無繼續睇了

而家大個左想睇返 邊到有得睇?希望有戲院可以復刻放上大戲院俾大家再睇一次 (又適逢918事件 90週年)
YouTube 上好像有
https://youtu.be/4AGXP0M2CC4

只係睇文字都覺得痛

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-16 03:20 PM 發表

我好記得呢套戲,細個同媽媽去睇 (去澳門睇,所以香港列第三級我都可以睇到),果時我得幾歲,睇睇下頂唔順,好驚,走左出戲院,我阿媽追出,就走了,無繼續睇了

而家大個左想睇返 邊到有得睇?希望有戲院可以復刻放上大戲院俾大家再睇一次 (又適逢918事件 90週年)
https://www.youtube.com/watch?v=4AGXP0M2CC4

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-16 01:34 PM 發表

日本有賠過錢???
委員長以德報怨免了

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-16 01:34 PM 發表

日本有賠過錢???
委員長以德報怨免了

死日本鬼, 呢個大仇遲早會報

蘿白頭正仆街~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]