• 瀏覽: 4,779
  • 回覆: 25
+3
美國總統拜登、英國首相約翰遜及澳洲總理莫理森,在香港時間周四(16日)早上宣布,三國會一同建立印太地區的安全夥伴關係,捍

監躉後代國蠢人既然選擇做定老美跟尾狗, 就不要像怨婦一樣天天牢騷說中國不理牠

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210916/bkn-20210916061656408-0916_00992_001.html

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-9-16 08:10 AM 發表
美國總統拜登、英國首相約翰遜及澳洲總理莫理森,在香港時間周四(16日)早上宣布,三國會一同建立印太地區的安全夥伴關係,捍

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210916/photo/bkn-20210916061656408-0916_00992_001_01b.jpg?20210916075936

監躉後代國蠢人既然選擇做定老美跟尾狗, 就不要像怨婦 ...
核動力潛艇會免費送俾澳洲?

又有錢收

少左兩眼
姐係話有2眼唔吊佢地

老實講 美國咁搞落去 我諗唔到點解中國要幫佢喇
anyway等睇今年美債可唔可以降到1兆以下

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-9-16 09:23 AM 發表
降唔降到無所謂 一堆數字

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-9-16 09:23 AM 發表
US do not have any plan to reduce

尼兩隻是最忠心的狗!!!敗登亦有點投其所好!!!

唉!!! 你叫蔡英文情何以堪!!!

所謂聯盟 離不開叫契弟去替死為目的 

good機會來了!
我地要打30國,一次過核平晒佢地30隻豬西!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-16 08:43 AM 發表

核動力潛艇會免費送俾澳洲?
原先係門法國訂,不過趕時間要即用,成張單轉咗去美國。

武器呢D夥打仗先真系有用, 唔系又幾年系變廢鐵.

澳洲人
唔係反核嘅咩 ?

即係又推澳洲隻爛頭蟀去死

引用:
原帖由 daiichi 於 2021-9-16 09:48 AM 發表

原先係門法國訂,不過趕時間要即用,成張單轉咗去美國。
咁遮係澳洲科水俾美國係澳洲造潛艇?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]