• 瀏覽: 48,426
  • 回覆: 312
+21
黃店估計犯了煽動他人叛國罪

拉人

好多黃人扮盤藍人,黃店就扮藍店

快啲查下最撚串賣童裝衫嗰個啦

搬哂去台灣先掂

引用:
原帖由 4000cc 於 16-9-2021 01:29 PM 發表
好多黃人扮盤藍人,黃店就扮藍店
有d舖仔仲仆街彈出彈入

唔駛清算,都冇幾間真係好生意

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-9-16 08:16 AM 發表
黃店全部執笠
正呀
只可幫襯美心
正呀喂!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-16 08:01 AM 發表
攬炒派鼓吹所謂「黃色經濟圈」,企圖在市民日常消費中滲透反中亂港、煽動仇恨政府的思想。保安局局長鄧炳強昨日在立法會回應議員有關質詢時表示.........

龍門、渣哥渣嫂、桔梗..... 一眾黃店將會面臨「大清算」,下場不難想像。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202109/16/AP61425b0ce4b08d3407da7d31.html
仲有果隻賣童裝鴨!仲有姓猿果條八婆專賣護膚品

日日咁多好消息

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 16/9/2021 10:09 AM 發表

元氣太貴
食爭鮮抵d
爭鮮其實麻麻地,啲壽司好似放落雪櫃雪過咁,無咗果種鮮味,不過勝在夠平又可以拎返屋企食

引用:
原帖由 bambi1 於 16/9/2021 01:37 PM 發表

果條仆街周小龍Facebook拉黑咗我同其他藍營朋友,希望強哥同國安處拉佢坐監,最好送去深圳市中級法院判周小龍死刑

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-16 01:20 PM 發表

呢個報導一出,D黃店重唔快快割啊
好記得班仆街係正常店舖地下噴字句

引用:
原帖由 bambi1 於 16/9/2021 01:37 PM 發表

袁彌明生活百貨響apm都有開舖,我去apm行過都唔見呢間嘢,或者執咗了

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-9-16 08:38 AM 發表
黃店有曬名單

一個不能少
黃店APP仲有嗎

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-16 08:01 AM 發表
攬炒派鼓吹所謂「黃色經濟圈」,企圖在市民日常消費中滲透反中亂港、煽動仇恨政府的思想。保安局局長鄧炳強昨日在立法會回應議員有關質詢時表示.........

龍門、渣哥渣嫂、桔梗..... 一眾黃店將會面臨「大清算」,下場不難想像。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202109/16/AP61425b0ce4b08d3407da7d31.html
掂呀~有強哥,無甩拖,現在先搞妓協,再搞黃法官,最尾清埋黃色經濟圈,搞掂。
之後做埋特首,掂晒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]