• 瀏覽: 48,698
  • 回覆: 312
+21
點解富臨會執笠嘅

黃撚代表反中亂港,必須要剷除。

引用:
原帖由 波馬刷錢皇 於 2021-9-16 03:01 PM 發表
極權政府,倒退到同緬甸北韓政府一樣
只要無黑暴私了同火燒人,乜嘢政權都無所謂。

人渣哥及魚日環仇警反中,支持黃絲甴曱黑暴遊行派食物,其心可誅,,近日於銅鑼灣開xx哥以黃色經濟圈經營,視國法無物,日後國安執法人員會打擊收網.

簡單啲講,社會正在同黃絲清零

藍店爭氣啲嘛,做到成行成市的話又點會有咁多黃店?

引用:
原帖由 wingsyip 於 2021-9-16 01:39 PM 發表

爭鮮其實麻麻地,啲壽司好似放落雪櫃雪過咁,無咗果種鮮味,不過勝在夠平又可以拎返屋企食
爭鮮啲迴轉壽司有水流出嚟,我去過一次都唔敢去第二次

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2021-9-16 08:22 AM 發表
最開心係睇到黃人死同黃店執笠!
非常認同👍👍

引用:
原帖由 半頁遠方的獅子 於 2021-9-17 06:21 AM 發表
人渣哥及魚日環仇警反中,支持黃絲甴曱黑暴遊行派食物,其心可誅,,近日於銅鑼灣開xx哥以黃色經濟圈經營,視國法無物,日後國安執法人員會打擊收網.
同意! 仲有香港業主唔好租比D 反中亂港黃店,  免得日後自己無辜被累, 好似Sogo 敢就做得啱喇....

得閒就去黃食店查下就夠啦, 無用安心出行或亂填紙仔, 位位5000加食店停堂食.

打殘黃店同黑暴

引用:
原帖由 wingsyip 於 2021-9-16 09:53 AM 發表
其實龍門同光榮呢個仆街首先要封,上次我去荃灣送貨經過間舖見到佢個招牌都眼火爆
你眼火爆但黃人心中比人當水魚也是值的,壞晒腦了,平常心看啦,當時運低冇眼睇啦。

燒賣盤菜肯定會比人篤出來

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]