• 瀏覽: 83,645
  • 回覆: 663
  • 追帖: 1
+38
港台節目《頭條新聞》主持吳志森日前在YouTube播片,說自己在幾個月前已去了英國,並聲稱感「淒涼」,「為乜到一把年紀要離鄉別井...

CY真抵死, 我都說他不會再戀棧特首之位, 才豁出去, 花大量時間去揶揄班黃智障

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2222086/即時-港聞-梁振英建議吳志森上BBC扮英女皇

吳志森到了英國就要負責爆英國衰野,不要浪費搞笑才能!

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-9-16 07:54 AM 發表
港台節目《頭條新聞》主持吳志森日前在YouTube播片,說自己在幾個月前已去了英國,並聲稱感「淒涼」,「為乜到一把年紀要離鄉別井...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210916/_2021091604082138369.jpg

CY真抵死, 我都說他不會再戀棧特首之位, 才豁出去, 花大量時間去揶揄班黃智障:smi ...
梁振英想唔想做特首,同佢串去到英國,敢唔敢串英女皇是兩件事。

在英國要入籍既話要效忠女皇架!

附件

Screenshot_20200106_092325_com.android.chrome.jpg(99.67 KB)

引用:
原帖由 oyear 於 2021-9-16 08:04 AM 發表

梁振英想唔想做特首,同佢串去到英國,敢唔敢串英女皇是兩件事。

唔怕,條撚樣話英國自由吖嘛,扮下英女蝗隻老西殼,點會為難佢喎

呢隻醜陋 慈禧, 滿口歪理, 去到英國受英人欺壓, 叫正常, 一隻9的態度現晒出來

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-9-16 07:54 AM 發表

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210916/_2021091604082138369.jpg

CY真抵死, 我都說他不會再戀棧特首之位, 才豁出去, 花大量時間去揶揄班黃智障:smi ...
有幾抵死?啲仆街成日搞能搞震,無事生非,小事化大.啲仆街想佢死佢偏偏唔死,保重呀前凸手,仲有好多人放長雙眼睇住架

引用:
原帖由 oyear 於 2021-9-16 08:04 AM 發表

接收香港爛攤子有大量工作要做, 要統領幾十萬公務員, 要保持形象。
揶揄班黃智障有失身份!
不過我鍾意

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-9-16 08:13 AM 發表

有幾抵死?啲仆街成日搞能搞震,無事生非,小事化大.啲仆街想佢死佢偏偏唔死,保重呀前凸手,仲有好多人放長雙眼睇住架
CY全家俾人搞嗰陣, 唔見你咁義憤填膺?

狗點敢扮主人, 斷狗糧事小,驅逐出英國才大件事!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-9-16 07:59 AM 發表
吳志森到了英國就要負責爆英國衰野,不要浪費搞笑才能!
英國咁自由, 佢應該可以靠諷刺英女王而豬籠入水。

引用:
原帖由 CHORYAT 於 2021-9-16 08:08 AM 發表

唔怕,條撚樣話英國自由吖嘛,扮下英女蝗隻老西殼,點會為難佢喎
老西殼英女蝗好小器,就算所謂親人得罪佢輕則逐出家門,重則係咁先。
呢番說話如果我喺英國講,我已經被消失了。

引用:
原帖由 CHORYAT 於 2021-9-16 08:08 AM 發表

佢可能會大受歡迎, 把沒有自由的英國變成真正有自由

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-9-16 08:17 AM 發表

英國咁自由, 佢應該可以靠諷刺英女王而豬籠入水。
係大英搞事隨時比人踢出境

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-16 08:17 AM 發表

老西殼英女蝗好小器,就算所謂親人得罪佢輕則逐出家門,重則係咁先。
呢番說話如果我喺英國講,我已經被消失了。
垂垂已老的英女王可能反老還童, 愛上搞笑劇。
我大力鼓勵吳志森勇往直前, 為自由發聲到底

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]