• 瀏覽: 46,028
  • 回覆: 663
  • 追帖: 2
CY真抵死, 不過響英國扮事頭婆隨時比人隊冧, 不如扮佩落西算啦.

熱賣及精選
引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-9-16 08:20 AM 發表

係大英搞事隨時比人踢出境
堂堂殃殃大國咁少氣?

係香港就開口埋口公義。

去到英國變死狗。

阿桑奇送美又唔理, 封建皇室帝制又唔理。

又唔支持蘇格蘭獨立, 又唔幫載安拿翻案。 

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-16 08:23 AM 發表

係香港就開口埋口公義。

去到英國變死狗。

阿桑奇送美又唔理, 封建皇室帝制又唔理。

又唔支持蘇格蘭獨立, 又唔幫載安拿翻案。 
吸下假自由空氣就自我陶醉, 「黃智障」不是浪得虛名的

只鬧政府,唔鬧暴徒,垃圾

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-9-16 07:59 AM 發表

吳志森到了英國就要負責爆英國衰野,不要浪費搞笑才能!
編劇未到吖

引用:
原帖由 沉睡藍色蛋花 於 2021-9-16 08:25 AM 發表

編劇未到吖
吳志森黃上腦, 佢做埋編劇都得啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-16 08:13 AM 發表

呢隻醜陋 慈禧, 滿口歪理, 去到英國受英人欺壓, 叫正常, 一隻9的態度現晒出來
可以想像,呢條撚樣喺英國肯定係俾人歧視、俾人忽視,心中淒涼把口硬撐,都係自己選擇嘅自由

䢖議吳志森向BBC申請做一個類似《頭條新聞》的節目,他自己再粉墨登場,專門諷刺英女皇,兼且要收錢,「我想看看BBC和英國民眾的言論自由和『新聞』自由尺度有多寬?」

串到一棟都無,好耶!

扮唔系問題,要影射負皮英女王先等於佢在香港行為

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-9-16 08:25 AM 發表

吸下假自由空氣就自我陶醉, 「黃智障」不是浪得虛名的
去 英 國 做 奴 材 已 經 好 興 奮

佢個樣真係似隻英國嘅狗樣

拿拿臨眾籌整個英國電台啦。搵機佬喜扮垃圾

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-9-16 07:54 發表

港台節目《頭條新聞》主持吳志森日前在YouTube播片,說自己在幾個月前已去了英國,並聲稱感「淒涼」,「為乜到一把年紀要離鄉別井...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210916/_2021091604082138369.jpg

CY真抵死, 我都說他不會再戀棧特首之位, 才豁出去, 花大量時間去揶揄班黃智障:smi ...
點止背井離鄉咁淒涼啊,仲要好快客死異鄉添嘛

引用:
原帖由 oyear 於 2021-9-16 08:04 AM 發表

梁振英想唔想做特首,同佢串去到英國,敢唔敢串英女皇是兩件事。

在英國要入籍既話要效忠女皇架!

串串其他人
Pm 又得
倫敦市長又得
皇夫又得
女皇阿爸又得㗎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]