• 瀏覽: 23,648
  • 回覆: 221
+3
引用:
原帖由 a94922905 於 2021-9-16 12:11 PM 發表
外國一早知科興是假疫苗,禁止輸入。😱
世衞認可的疫苗, 他們咁多專家的腦比你殘?!

做父母要為子女健康著想

唔好將子女條命交比香港的所謂磚家

打之前想一下

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2021-9-16 12:18 PM 發表

世衞認可的疫苗, 他們咁多專家的腦比你殘?!
黑鬼德收左錢乜都話得。😁

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2021-9-16 12:10 PM 發表
咁之前打左2針會唔會有錢賠架
塵笑齒話佢今晚用身體賠俾你、俾你任劍揮喎、好吾好?

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-9-16 12:20 PM 發表

黑鬼德收左錢乜都話得。😁
你叫黑鬼德認可高端疫苗來睇下, 反正台灣缺水缺電最不缺錢

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-9-16 12:17 PM 發表
想問一下,唔返學校有什麼問題?

一樣可以家中學習

無急切性要冒險打伏必die
淋病話大家一齊守護香講喎、然後佢可以做多任突搜咯、眾望鎖龜吖嘛!繼續衰多幾年

所以話政府廢!!! 經常性等運到~~~ 專家同政府又一時一樣... 而家教育署要求中學生打完第二針先可以參加課外運動...... 專家又話不用打第二針..... 總之廢!!!廢政府!!!

各"大"醫學專家"大"教授開頭講到復必泰比起科興幾咁好幾咁高免疫率,點知幾個月就話唔掂要打第三針,依家又話心肌炎打一針,頂你,兩針都話無乜效仲打一針,不如唔好打。

引用:
原帖由 人若流水 於 2021-9-16 12:25 PM 發表

淋病話大家一齊守護香講喎、然後佢可以做多任突搜咯、眾望鎖龜吖嘛!繼續衰多幾年
眾佢老母

淋病快D返佢主子大奄帝國做奴才,成家人都奄藉

香港磚家亂9 咁黎

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-9-16 12:43 AM 發表
明明鬼佬都講緊伏仔打三四針,佢走去叫人打一針,噉有乜嘢用呢。
Delta已經成日breakthrough,打一針復必泰,不如打兩針科興。
香港磗家對科興就嚴,對BNT就鬆。
鬼佬話中童打可BNT即刻信。
香港磗家日日話BNT好
香港磗家日日話中和抗體多=好,但係Delta breakthrough CT值同冇打一樣
即係中和抗體並不中和Delta啦
到底好係邊?
抗體多=好 係DS ...
鬼佬話與病毒共存,圓大磚家馬上轉口風。

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-9-16 12:27 PM 發表
各"大"醫學專家"大"教授開頭講到復必泰比起科興幾咁好幾咁高免疫率,點知幾個月就話唔掂要打第三針,依家又話心肌炎打一針,頂你,兩針都話無乜效仲打一針,不如唔好打。
磚家比人屌,唔係無原因

成個中國千千萬萬兒童已經打了國產都無事

香港磚家為了私利拒批?

正苦是不是有曱甴官員和磚家互相勾結?

無理由小市民都看到的東西,正苦和磚家看不到

好多家長等緊科興,政府漠視

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-9-16 12:31 PM 發表

磚家比人屌,唔係無原因

成個中國千千萬萬兒童已經打了國產都無事

香港磚家為了私利拒批?
我也認為香港班磚家有問題, 當初審批科興時又是一拖再拖, 現在青少年接種又係這樣, 大陸疫苗在全球被西方政府和反華人士用放大鏡來挑問題也挑不出問題, 證明它是真金不怕紅爐火

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]