• 瀏覽: 23,646
  • 回覆: 221
+3
而家青少年只有復必泰打~~~~~

所以復必泰既後遺症顯而易見

0.02%機會有心肌炎,如果呢約6萬人打埋第二針.即係差唔多有成12人有心肌炎.仲要係冇報細數嘅話……真係靠L害

外國一早死好多人, 西方傳媒封鎖得好厲害, 香港而家先叫人打1針?

復必died不是好強嗎?比科興強十倍,原來係指死亡率!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-9-16 11:28 AM 發表

疫苗很可能與磚家個人利益有掛鈎
猿教獸有100萬美獎金

食屎啦磚家💩

咁之前打左2針會唔會有錢賠架

其實外國一早講左青少年係較大機會
正苦硬叫打真係冇事變有事
而家又縮真係玩Q死

外國一早知科興是假疫苗,禁止輸入。😱

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-16 12:29 AM 發表
本港青少年目前只可接種復必泰疫苗,衞生防護中心的專家委員會歸納本地及海外數據,發現青少年打針後出現心肌炎或心包炎比率,由起初的0.005%大升近三倍至0.02%,八成個案集中在第二針後,建議跟隨挪威及英國,12至17歲青少年只打一針,改變接種規定是建基於數據轉變,否認早前判斷失誤。現時有近5.7萬名12至19歲已打首劑的青少年,尚未打第二針。防護中心總監林文健稱,疫苗接種中心明日(16日)起,會向 ...
科興生產成本高同埋生產效率低 MRNA 疫苗好多。
阿爺肯俾科興針落香港,算係好照顧香港㗎啦。

連Mrna技術始創人Dr. Robert Malone都對Mrna疫苗長期安全性有保留😒

https://youtu.be/Du2wm5nhTXY

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-9-16 12:34 AM 發表

啲磚家搞到咁呀,轉來轉去
佢地啱喎!你唔知佢地正式名稱係~整蠱專家咩?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 B….哥 於 2021-9-16 11:53 AM 發表
梗係好L多小朋友打咗有不良反應同心肌炎啦!x你老味!
所以我一開始已經同家人講,一定唔會俾自己個小朋友打,決定真係十分正確.你話唔俾返學都係咁話,你咪唔L俾我小朋友返囉!on L g同埋點解唔俾打科興?
呢班19官真係唔吊唔L得!
X2

唔返學好過咁多副作用
一世架

最多等到批科興先打,相信不會等太耐
因為香港磚家會比人屌,估計有小孩打完伏必die 出事,會屌9磚家

想問一下,唔返學校有什麼問題?

一樣可以家中學習

無急切性要冒險打伏必die

引用:
原帖由 john117 於 2021-9-16 11:42 AM 發表

仲搵羅蘭姐出黎同人講打左針就可以一齊打牌, 真係好鬼誤導
所以呢、濕鳩正苦真係攞黎俾人屌呀!你話十個走出黎叫你打、跟住成班所謂磚家叫你吾好打住!我丟佢老母梗係吾打啦……我仲未到96呀、我都想長命D架!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]