• 瀏覽: 23,643
  • 回覆: 221
+3
歸根究底現下所謂疫苗全部未達效果,全部倉卒緊急使用,全世界白老鼠式數據發現無效,無方法下又叫補針。藥石亂投而已!

打完又話心肌炎 會唔會妨礙啲細路發育 個個十幾歲

冇得好似打白粉針咁keep住打

而家講到明打伏必太會有心肌炎,又唔批18歲以下打科興, 又要催谷學童接種,想點?

幾時可以俾18-12歲的打科興?

引用:
原帖由 人若流水 於 2021-9-16 10:20 AM 發表
因為有呢班所謂既磚家、至接種率咁差、今日的我打倒昨天的我、鬼信你咩?揾uncle ray出黎賣廣告!今年都九十六歲咯、仲打黎托咩?正苦真濕鳩、廢撚到出水咯!
仲搵羅蘭姐出黎同人講打左針就可以一齊打牌, 真係好鬼誤導

引用:
原帖由 pycicamn 於 2021-9-16 02:01 AM 發表
心肌炎比武漢肺炎更恐佈
仲有大陰蒂國,BNO遂道炎

班磚家真係奇九怪,打一針復必泰有無作用先,無咁打一針都嘥九氣啦,咁不如打二針科興啦

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-9-16 12:43 AM 發表
明明鬼佬都講緊伏仔打三四針,佢走去叫人打一針,噉有乜嘢用呢。
Delta已經成日breakthrough,打一針復必泰,不如打兩針科興。
香港磗家對科興就嚴,對BNT就鬆。
鬼佬話中童打可BNT即刻信。
香港磗家日日話BNT好
香港磗家日日話中和抗體多=好,但係Delta breakthrough CT值同冇打一樣
即係中和抗體並不中和Delta啦
到底好係邊?
抗體多=好 係DS ...
打1⃣️針差唔多完全無用,專家為左錢,咩都做得出

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-9-16 11:39 AM 發表
而家講到明打伏必太會有心肌炎,又唔批18歲以下打科興, 又要催谷學童接種,想點?
為什麼,為錢

香港磚家永遠同外國專家不同

梗係好L多小朋友打咗有不良反應同心肌炎啦!x你老味!
所以我一開始已經同家人講,一定唔會俾自己個小朋友打,決定真係十分正確.你話唔俾返學都係咁話,你咪唔L俾我小朋友返囉!on L g同埋點解唔俾打科興?
呢班19官真係唔吊唔L得!

伏必die 藥廠之前咪講左打一針無效囉

現在叫打三針喎

香港的磚家叫打一針是不是痴線?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-16 12:29 AM 發表
本港青少年目前只可接種復必泰疫苗,衞生防護中心的專家委員會歸納本地及海外數據,發現青少年打針後出現心肌炎或心包炎比率,由起初的0.005%大升近三倍至0.02%,八成個案集中在第二針後,建議跟隨挪威及英國,12至17歲青少年只打一針,改變接種規定是建基於數據轉變,否認早前判斷失誤。現時有近5.7萬名12至19歲已打首劑的青少年,尚未打第二針。防護中心總監林文健稱,疫苗接種中心明日(16日)起,會向 ...
好彩身邊青少年冇一個打伏必Die
等科興開打先去

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]