• 瀏覽: 18,765
  • 回覆: 51
想逼真,尾國佬應該將隻船坐滿人,然後一個導彈打落去,睇下頂唔頂得住。

低B動作。

引用:
原帖由 商界少水樽 於 2021-9-15 10:23 PM 發表
睇下船身可否承受.....
中國幫你用超音速飛彈做下撞擊測試

老美見到英國比俄仔係艦艇兩邊掟炮彈驅趕就即刻加哩項測試,但俄仔話下次敢再哩就直接炸船身,咁試哩都係無Q用。

引用:
原帖由 商界少水樽 於 2021-9-15 10:23 PM 發表
睇下船身可否承受.....
你的邏輯很錯

在附近炸一炸 , 極其量只可以睇到船身附近可否承受.

真想睇下船身可否承受, 就應該在船身直接炸一炸

RIGHT ?

即係

醫生想看看隻藥在樓主身上有無用, 當然應該將隻藥直接用在樓主身上

用在樓主附近的人身上來托 7 咩 ???

引用:
原帖由 vanga 於 2021-9-17 02:38 PM 發表

你的邏輯很錯

在附近炸一炸 , 極其量只可以睇到船身附近可否承受.

真想睇下船身可否承受, 就應該在船身直接炸一炸

RIGHT ?

Logic king in discuss!

引用:
原帖由 商界少水樽 於 2021-9-16 05:04 AM 發表

一個非常好的逃避借口。
美國海軍福特級航母首艦福特號CVN-78 , 將來面對的, 可不是甚麼 ... 用水雷在附近炸一炸

而是, 東風21D, 及鷹擊12反艦導彈(YJ-12)

所以 , 假如美軍真的想測試船身的話, SIMPLE, ASK PLA 用東風21D, 及鷹擊12反艦導彈(YJ-12), 直接攻擊 , 哈哈 , 才能夠得到真實數據

用水雷在附近炸一炸 ... 玩泥沙, 自欺欺人而已

引用:
原帖由 vanga 於 2021-9-17 03:08 PM 發表

美國海軍福特級航母首艦福特號CVN-78 , 將來面對的, 可不是甚麼 ... 用水雷在附近炸一炸

而是, 東風21D, 及鷹擊12反艦導彈(YJ-12)

所以 , 假如美軍真的想測試船身的話, SIMPLE, ASK PLA 用東風21D, 及鷹擊12反艦導彈(YJ-12), 直接攻擊 , 哈哈 , 才能夠得到真實數據

用水雷在附近炸一炸 ... 玩泥沙, 自欺欺人而已
...
用魚叉/MK48打兩支我都收貨
咁炸得啖笑

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-9-17 03:48 PM 發表

用魚叉/MK48打兩支我都收貨
咁炸得啖笑
冥河 , C802 也可

引用:
原帖由 vanga 於 2021-9-17 04:45 PM 發表

冥河 , C802 也可
冥河好重秤。

呢啲實驗話有用冇用都得
主要係試水雷唔係導彈

美國從來冇諗過會中導彈,只需要考慮伊朗呢類快艇水雷彈
導彈打唔中,裝多十倍炸藥都係笑話一個

呢個唔係測試喎
呢個軍火商廣告
效果嘛......
總會有袋鼠同呆蛙落疊既

引用:
原帖由 pooh24680 於 2021-9-17 06:27 PM 發表
呢啲實驗話有用冇用都得
主要係試水雷唔係導彈

美國從來冇諗過會中導彈,只需要考慮伊朗呢類快艇水雷彈
導彈打唔中,裝多十倍炸藥都係笑話一個
THEN 應該貼實船身試喇

引用:
原帖由 vanga 於 2021-9-20 10:19 AM 發表

THEN 應該貼實船身試喇
馬島一役都試得7788
中導彈得兩個可能性冇事
1 冇爆 2 射穿艦身先爆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]