• 瀏覽: 5,916
  • 回覆: 65
說的言論自由?

廢話,做戲扮愛護家人的魔鬼

加拿犬道友多

辱你咪 辱你囉,使擇日呀

睇到呢條友只係會聯想到trump trump... hmmm....左幾分鐘都講唔到野既領導人..真係世界少見..

道友多自己隊左草

侮辱妻子碎料啦,係香港做領導人要比人侮辱祖宗十八代

話佢做雞?

引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2021-9-15 11:06 PM 發表

香港黑衣人唔係搞佢,佢緊係講得輕鬆,
加拿大示威者掟粒石仔,已經話佢地係"暴徒"
教師爺被收了皮🤔🤔

禍必及妻兒,慢慢就習慣

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-9-15 09:06 PM 發表
加拿大大選尚餘不足一周之際,總理杜魯多周一(13日)出行時遇上示威,並當眾斥責其中一名男子,引發輿論批評。他周二(14日)辯護稱,對方對自己妻子格雷瓜爾(Sophie Gregoire)說出侮辱話語,已超越底線。

示威者周一聚集在醫院外,向正準備戶外訪問的杜魯多抗議防疫限制及疫苗證明措施,涉事男子大聲叫喊,並用粗言穢語責駡格雷瓜爾。言論觸怒杜魯多,他反擊喊道:「現在你要不要去醫院?」事後他被輿 ...
杜魯多
人地超越你低線應,你都不能接受,何苦要超越他人低線!

已所不欲,忽施於人!

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-9-15 11:05 PM 發表
社魯多自己提早搞大選,勞民傷財,唔係預咗會俾人鬧?

佢應該係想盡快下台

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-9-16 07:31 AM 發表

佢應該係想盡快下台
怨有頭,債有主,唯有業隨身!

咁點解香港警察就唔L使有保護自己家人嘅底線?加拿大總理,你快啲答我以上問題!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-9-15 09:06 PM 發表
加拿大大選尚餘不足一周之際,總理杜魯多周一(13日)出行時遇上示威,並當眾斥責其中一名男子,引發輿論批評。他周二(14日)辯護稱,對方對自己妻子格雷瓜爾(Sophie Gregoire)說出侮辱話語,已超越底線。

示威者周一聚集在醫院外,向正準備戶外訪問的杜魯多抗議防疫限制及疫苗證明措施,涉事男子大聲叫喊,並用粗言穢語責駡格雷瓜爾。言論觸怒杜魯多,他反擊喊道:「現在你要不要去醫院?」事後他被輿 ...
杜多如果係時任特首,肯定call解放軍。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]