• 瀏覽: 58,398
  • 回覆: 270
+7
睇佢地事後聲明
字裡行間無諗過甘嚴重

侵犯市民既黃畜牲政狗,美賊既走狗漢奸,滾出立法會,入獄找數。

引用:
原帖由 飛機場7 於 2021-9-16 12:09 AM 發表
冷血政府!借法行兇!港人無畏!戰鬥到底!
曱甴,病就及早求E,啦?

又追討番薪俸

引用:
原帖由 champion2005 於 2021-9-15 07:02 PM 發表
港島區廿四名區議員早前完成宣誓,其中七名民主派區議員即日收到政府信件,被質疑其宣誓的有效性存有疑問,要求提供額外資料。據了解,政府快將向七名

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/bea0a1706e0592ed3f0b546573f09c57/stheadline/inewsmedia/20210915/share_2021091518093757355.jpg
想知長沙灣四小中的前民主黨議員袁海X DQ 咗未? 佢2019年都大宣傳黑暴努力抗爭。

引用:
原帖由 Wallaa 於 2021-9-16 07:30 AM 發表

想知長沙灣四小中的前民主黨議員袁海X DQ 咗未? 佢2019年都大宣傳黑暴努力抗爭。
呢隻曱甴唔應該仲可以做已完,希望政府DQ埋佢!

🐶

曱甴當年去得咁盡,今日就咪L怪政府趕到你班仆街絕!搞革命失敗唔使死已經好好!

厚面皮到走去學人宣誓🤭

明知會被DQ,都要去宣誓,糧支幾重要!😆😆😆

又少七條垃圾.....

引用:
原帖由 champion2005 於 2021-9-15 07:02 PM 發表
港島區廿四名區議員早前完成宣誓,其中七名民主派區議員即日收到政府信件,被質疑其宣誓的有效性存有疑問,要求提供額外資料。據了解,政府快將向七名

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/bea0a1706e0592ed3f0b546573f09c57/stheadline/inewsmedia/20210915/share_2021091518093757355.jpg
司馬文呢?

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2021-9-15 11:22 PM 發表

唔明呢兩件死仆街點可以入閘😤😤😤
師兄政治就係甘,有一班人係分幾個等級:
仆街
好撚仆街
好撚柒仆街

政府會搵幾個“仆街”做政治花瓶,話畀人哋知我哋唔喺趕盡殺絕嘅政府亦都唔係一言堂嘅地方。

以前政府大陸對反對派探取温和共存政策,點知原來反對派吾理政府,得寸進尺,攪出2019黑暴事件!而家政府政策,一定係有殺錯冇放過!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]