• 瀏覽: 7,803
  • 回覆: 38
+5
前年反對修訂《逃犯條例》風波期間,出現海嘯式的新工會登記,當中不少被炮轟沒有保障工人權益,反而在黑暴及抗疫期間發動反政治...

又出手機真係好豐富好似真係勁過我啦

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0915_00822_001.html

科興係咩料子心照不宣啦,仲要打第三針 明眼人一睇就知。

巴西1路唱衰4兄1路狂入貨

不要在香港搞同性集會

個焦點會唔會應該係,不能履行專業職責?

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-15 06:20 PM 發表
科興先第二針,以色列已經準備谷針要人民打第四針廢水

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-15 06:20 PM 發表
原來以色列、美英都係打科興?定係選擇性失明發作呀?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-9-15 09:12 PM 發表

原來以色列、美英都係打科興?定係選擇性失明發作呀?
不用分那麼細 在座全部都係xx

引用:
科興幾時打第三針??

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-15 09:29 PM 發表

不用分那麼細 在座全部都係xx
咗閣下應該搵唔多啦!

炒吧. 佢地順便移民啦. 唔好再做中國人了.

引用:
智利靠科興 疫情沒再大爆發

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-9-15 09:32 PM 發表

咗閣下應該搵唔多啦!
做金融啦,都係幾皮野姐。呢行完全冇受武肺疫情影響,人工超加花紅超出。 之前仲有得wfh,一星期返兩/三日工咋,超級想返返去上年二月果時既美好時光 又可以平玩酒店staycation,爽到爆。

引用:
梗係唔夠復必泰好啦,
12歲以上打復必泰會心肌炎,
打左三針仲要打第四針

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]