• 瀏覽: 7,883
  • 回覆: 38
+5
引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-9-15 10:48 PM 發表

梗係唔夠復必泰好啦,
12歲以上打復必泰會心肌炎,
打左三針仲要打第四針
唔駛分那麼細,在座各種疫苗都係xx 所以係唔會打

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-9-15 09:34 PM 發表
炒吧. 佢地順便移民啦. 唔好再做中國人了.
炒柒去,攬屎棍

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-15 06:20 PM 發表
科興係咩料子心照不宣啦,仲要打第三針 明眼人一睇就知。
美加已經叫人打伏必die第三針喎,叻過科興㗎!

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-15 11:42 PM 發表

唔駛分那麼細,在座各種疫苗都係xx 所以係唔會打
你夠鐘食藥啦

提示: 違規內容已被屏蔽
個標題有啲問題。。。。
明明係8項活動要提供相關資料,
但就寫到好似因為「唱衰科興」而將會被DQ。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-15 10:39 PM 發表

做金融啦,都係幾皮野姐。呢行完全冇受武肺疫情影響,人工超加花紅超出。 之前仲有得wfh,一星期返兩/三日工咋,超級想返返去上年二月果時既美好時光 又可以平玩酒店staycation,爽到爆。
乜你要返工㗎,我不如做皮蛋H喇,日日上香討,週週賣豪宅。。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-15 06:20 PM 發表
咩話?你講咩呀?你有無留意主人既新聞?炒左你條廢x啦!1毛都唔值

美國擬本月內為民眾打第三針疫苗 初步只限輝瑞
2021-09-04 HKT 16:29
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1609075-20210904.htm

引用:
伏必 die 打兩針都有人染疫及死亡。而且,打伏必 die 的死亡率比科興高。

要唱都睇下新聞先啦。

黃綠醫護,  扮哂專家,  老作老屈,  小人物想做大英雄,  被人老點利用,   日日hea做,  醫療失誤唔去理,   認錢掠水,     只想罷工逼人罷工,     累死香港人,  不負責任,  出賣香港人.....

世衛都批左,都唔明反乜春

唱衰科興嘅仲有東方日報,一定要搞

引用:
英美都打科興?佢地都準備第三針。

員工陣線未摺咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]