• 瀏覽: 24,641
  • 回覆: 279
應該叫佢供出幕後人,隻拉隻去到幕後黑手。

熱賣及精選
比佢過精彩人生啦

刑毀都唔洗坐監(服刑), 咁不如唔好叫"刑毀", 叫"令毀"算

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-15 05:38 PM 發表

網民前年 10 月 13 日發起「十八區開花」,7 人被指在葵芳破壞「優品 360」,當中 4 名 16 至 ...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/20210915-13.png

始終要再坐一會, 最好就坐坐坐要坐足一世

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/court/4-女生認刑毀優品-360-判感化社服令-律政司成功覆核-法官指刑罰過輕下令還押
始終要再坐一會, 最好就坐坐坐要坐足一世......笑咗

曱甴唔會真心改過囉!😊
重判就o岩喇!

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2021-9-15 07:49 PM 發表

唔應該追究4個後生女仔
應該追問係邊個原審判放生
公道d, 兩邊都要追究!

死曱甴捉到打靶

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 05:40 PM 發表

只要女生能夠回答放火燒 360 , 同爭取民主有咩羅輯關係, 就判佢無罪吧.
依條問題我諗佢坐一世監都答唔撚到

一定要重罪,  如何對得著受害人.....

為什么狗宮不用負責任

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-15 05:46 PM 發表

360只係賣進口水貨食物! 破壞佢同追求民主有乜撚嘢關系?
要跟腦殘講邏輯本身都已經唔合邏輯🤔🤔

弓起晒
可以入去人月團圓

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-9-15 05:56 PM 發表

原審 = 錢禮條冚家剷
9棺何其多🤔🤔

一定要查下之前判果個黑法官,睇吓佢有冇收過黑錢

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-15 05:46 PM 發表

360只係賣進口水貨食物! 破壞佢同追求民主有乜撚嘢關系?
曱甴話破壞死物無問題

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]