• 瀏覽: 49,419
  • 回覆: 279
+11
引用:
原帖由 ooxx13 於 2021-9-15 05:55 PM 發表
360可以告呢幾條女,索賠~
坐完再索取賠償

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-9-15 06:05 PM 發表

呢啲人都CLS,人地正正經經打開門做生意,真金白銀畀租交稅,唔偷唔搶,修例關人叉事咩?你走去打爛人啲嘢做乜叉嘢?
民主係唔洗講道理嘅, 成個中國人樣就逢中必反. 黃腦殘!

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-9-15 06:05 PM 發表

呢啲人都CLS,人地正正經經打開門做生意,真金白銀畀租交稅,唔偷唔搶,修例關人叉事咩?你走去打爛人啲嘢做乜叉嘢?
藉此砌低競爭對手,為佢地黃店開路,勁賤

16-19歺可以請大律師做代表!真係叻!

為什麼要破壞別人的店?
破壞優品 360 香港就有民主了嗎?
腦袋裡裝大便的女生。

曱甴女團

引用:
原帖由 Chobis 於 2021-9-15 05:52 PM 發表
如果破壞法官財物都判咁輕我就服
王冠

曱甴判監 唯一出路

原法官判決明顯有問題啦。

唔坐下點精彩呀

審親班手足次次唔係原則性出錯,就係判刑過輕

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 15-9-2021 17:40 發表
只要女生能夠回答放火燒 360 , 同爭取民主有咩羅輯關係, 就判佢無罪吧.
燒比文煮派

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-15 05:38 PM 發表
網民前年 10 月 13 日發起「十八區開花」,7 人被指在葵芳破壞「優品 360」,當中 4 名 16 至 ...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/20210915-13.png

始終要再坐一會, 最好就坐坐坐要坐足一世

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/court/4-女生認刑毀優品-360-判感化社服令-律政司成功覆核-法官指刑罰過輕下令還押
幸好還有正常、正義嘅法官

判得太輕

引用:
原帖由 lam_km 於 2021-9-15 18:11 發表
為什麼要破壞別人的店?
破壞優品 360 香港就有民主了嗎?
腦袋裡裝大便的女生。
因為full gear是計日薪,有汗出有糧出

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]