• 瀏覽: 22,575
  • 回覆: 279
究竟有冇野可以監管9官亂判刑!

熱賣及精選
引用:
原帖由 hermanqk 於 2021-9-15 05:49 PM 發表

案情咁嚴重
卻只被判感化及社會服務令
明顯就係判刑過輕
判囚係唯一選擇 ...   
十幾歲,社會性服務令都 o 既

香港曱甴,時代垃圾。

引用:
原帖由 danelee 於 2021-9-15 17:55 發表

放生曱甴的假髮應記大過。
應大腳一踢,返烏魯木齊再教育一下。

<b><font color="blue"><font size="4">沒有甚麼困難的事;
請再次回返初始之心。
取自~小里 哲也
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 17:40 發表

只要女生能夠回答放火燒 360 , 同爭取民主有咩羅輯關係, 就判佢無罪吧.
師兄 您咁系強人所難。判入壁屋慰安兩年罷啦。。。。。。

<b><font color="blue"><font size="4">沒有甚麼困難的事;
請再次回返初始之心。
取自~小里 哲也
弓起!

踎下監反思下!

應該以恐怖襲擊罪起訴

香港 1997 ~ 2007(特區十年史)

香港核心價值︰
炒賣、輸打贏要、憎人富貴厭人貧、事事諉過於人、自私、雙重標準
原審法官

都市閒人
引用:
原帖由 andysan4 於 2021-9-15 05:56 PM 發表

原審 = 錢禮條冚家剷
不是,是羅德泉

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-15 05:38 PM 發表

網民前年 10 月 13 日發起「十八區開花」,7 人被指在葵芳破壞「優品 360」,當中 4 名 16 至 ...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/20210915-13.png

始終要再坐一會, 最好就坐坐坐要坐足一世

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/court/4-女生認刑毀優品-360-判感化社服令-律政司成功覆核-法官指刑罰過輕下令還押
呢啲人都CLS,人地正正經經打開門做生意,真金白銀畀租交稅,唔偷唔搶,修例關人叉事咩?你走去打爛人啲嘢做乜叉嘢?

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
又可以吊鳩 d 原審,等 d 黃原審和 file 滿污點,到時想升都難!

引用:
原帖由 alvinm 於 2021-9-15 05:56 PM 發表

班黑暴根本係黑社會來該講比黑社會更狼死
咁咪係,即時拆舖裝修,惡撚過大傻!

我唔會針對呢4名女學生,我重點放喺原審法管點解判感化令?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-15 05:46 PM 發表

360只係賣進口水貨食物! 破壞佢同追求民主有乜撚嘢關系?
篤正死穴

4女子組合

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]