• 瀏覽: 49,352
  • 回覆: 279
+11
有鎚仔,有武器,判感化 香港就法治已死,
果年,香港最黑暗一年,黃人根本痴𠃊線

引用:
原帖由 黃狗蘇 於 2021-9-16 09:00 AM 發表

咁不如叫佢哋解答做天使同爭取民主有咩邏輯關係
天使 + 性愛 鍡 手足 = 力量 for 爭取民主

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-16 09:10 AM 發表

逃去海外去為香港爭取民主?
厲害了.

其實呢個係最有效移民方法.

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-16 09:10 AM 發表

手軟腳軟仲有hi力量咩

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-9-16 09:11 AM 發表

逃去海外去為香港爭取民主?
厲害了.

其實呢個係最有效移民方法.
已 經 成 功 爭 取 , 正 在 夫 吸 聞 主 空 氣 .

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 05:40 PM 發表
只要女生能夠回答放火燒 360 , 同爭取民主有咩羅輯關係, 就判佢無罪吧.
佢哋可能會答燒晒D“獨裁店舖”中嘅獨裁零食,香港就會有民主

引用:
原帖由 hermanqk 於 2021-9-15 05:49 PM 發表
案情咁嚴重
卻只被判感化及社會服務令
明顯就係判刑過輕
判囚係唯一選擇 ...   
同埋有冇賠返錢俾優品360°?

擺明去搗亂, 居然只判社服感化, 如果係呢個官自己屋企俾人裝修, 睇下又點判??

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-15 05:46 PM 發表
360只係賣進口水貨食物! 破壞佢同追求民主有乜撚嘢關系?
香港曱甴做嘢不嬲唔用腦,曱甴做嘢有邏輯先值得奇怪😂😂

又唔見班曱甴打撚爛曬自己屋企啲嘢去宣洩?🤭

有武器,判感化

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-9-16 09:26 AM 發表

佢哋可能會答燒晒D“獨裁店舖”中嘅獨裁零食,香港就會有民主
本席接納解息, 奶念你地係優秀的細路, 只是一時貪玩, 並有崇高理念, 就判無罪吧。 

之前扣留的刑期, 特區政苦會依法作出賠常。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-15 06:06 PM 發表
我唔會針對呢4名女學生,我重點放喺原審法管點解判感化令?
當時仍是馬倒立主事時期、不是傳過召開過大會教材判們點做
果時有正字理臉嘅幽獸年青人有髮官守尾門架

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-9-16 01:32 AM 發表

目的就係恐嚇社會異見聲音
起底襲擊顏色革命必有嘅手段
口口聲聲話追求民主自由! 連尊重別人意見同自由都唔識有乜資格講追求民主自由?

真喺可悲,一世人做的最啱嘅事情就系認罪。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]