• 瀏覽: 5,942
  • 回覆: 24
+2
為鼓勵市民接種新冠疫苗,信和集團旗下黃廷方慈善基金及華人置業集團送出觀塘凱滙高層單位大抽獎,捧走終極大獎凱滙單位的「80後」身份曝光。

咁好彩,打針都抽到全新物業!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 凱滙-廚師李先生-︁-首個物業將會自住

Lucky

引用:
原帖由 thirdac 於 2021-9-15 05:21 PM 發表
唉。都係中六合彩好d起碼不用比人拍片起底
咁又係, 同埋D錢鍾意點洗就點洗

李生應該會突然多左好多親戚朋友出現叫佢請食飯

引用:
原帖由 thirdac 於 2021-9-15 05:21 PM 發表
唉。都係中六合彩好d起碼不用比人拍片起底
唔係啦, 對香港人而言, 有著數, 私隱就唔會係問題, 可以對比一下對安心出行同消費券兩種態度

有層樓, 拍片算得係咩?

小弟都想要一個單位。

唔係 BNO , 咁我放心了.  工喜, 人生小贏家. 

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-9-15 05:30 PM 發表
小弟都想要一個單位。
欲購從速 以免向隅

一命二運三風水四積陰德五讀書,羨慕死人呀

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-9-15 05:30 PM 發表
小弟都想要一個單位。
仲 有 一 次 基 會

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 05:30 PM 發表
唔係 BNO , 咁我放心了.  工喜, 人生小贏家. 
BNO唔至在

引用:
原帖由 maygii 於 2021-9-15 09:24 PM 發表

BNO唔至在
https://cdn.hk01.com/video-farm/thumbnail/5b/5b88e97a877711ca3a331f7d05bb1445.jpg
你真係信㗎

咁英國住公屋嘅人咪衰過乞兒,英國好多本地人仲踎緊公屋喎

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-9-15 05:23 PM 發表

咁又係, 同埋D錢鍾意點洗就點洗

李生應該會突然多左好多親戚朋友出現叫佢請食飯
中左個單位唔怕請

那裡會知,就是自己,原來是個幸運兒

當佢發現管理費好乸脷的時候,就肯定會放棄!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]