• 瀏覽: 23,735
  • 回覆: 89
+3

登不嬲都講完就唔記得

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-9-15 05:29 PM 發表
有趣, 唔知邊一方講大話?
大陸從來冇講過咩喎。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-9-15 05:38 PM 發表
中國又唔使靠你老美,傾唔傾,見唔見根本都無問題,你老美畀啲誠意出嚟,或者可以打動中方同你會面嘅,若果仍然堅持固有立場,見嚟把撚咩
都唔會傾到咩成果!拜登只想當著主席面前批評一番,就當做左政績了

「空穴來風、未必無因」 ...   

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-9-15 05:51 PM 發表

大陸從來冇講過咩喎。
邊一方我係指唔知拜登定路透社講大話

與一個完全無合約精神和口齒的國家仲有咩好會談😏😏

美狗講大話最叻係人都知,今次亦唔例外,真係羞家

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-9-15 05:15 PM 發表
主席也許沒有親口拒絕會面,但是拜登肯定提出會面的提議!
"讓我考慮一下。"
"不要著急嘛。"
"最近我很忙。。。"
上述的回答是拒絕嗎?
柔拒。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2021-9-15 05:10 PM 發表
美國總統拜登(Joe Biden)9月14日否認中國國家主席習近平上週拒絕美方提出面對面會晤的提議。不過路透社引述知情人士稱,報道準確無誤。當被問到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210915/514775137573146624096214.jpeg/Q9qN1O9zPIbqzjvCsNsL0ZwVks_K7cjx_J6uovyerqI?v=w1280r16_9 ...
拜登想做政治show,現時美國國內除咗商界外反中情緒高漲,根本佢冇乜可以做.只可以跟住傻侵畫好嘅腳印一步一步走.習大大醒目,等呆登理順自己內部先嚟傾,聽其言觀其行方為務實外交,

老人痴呆人士講過乜聽過乜都會好快忘記

前嗰排仲派條肥叉燒賀錦鯉嚟亞洲大言不慚咁傾圍堵中國, 呆登又唔記得嘢

拜登可以話自己年紀大咗記唔清楚

中國關注清單,拜老頭應該做了一項,就是改善了中國留學生簽証

附件

Screenshot_20210728_083729.jpg(200.02 KB)

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-9-15 05:34 PM 發表
路透社想死?!同美國打對台。
食左誠實豆沙包

這麼機密的信息都可以洩露,美國人為錢真係什麼也可以洩露。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]