• 瀏覽: 14,513
  • 回覆: 177
  • 追帖: 2
一定要打殘佢

熱賣及精選
引用:
原帖由 andywong196922 於 2021-9-15 05:46 PM 發表

呢個先係重點,出嚟9叫可能係想拖到一d時間可以毀滅某d證據,回看前1,2年每次警方執法,都有一大班著反光衫嘅淨係圍住警察,呢d唔知乜嚟?係時候收妓協皮
經典重溫

你地唔係好贊成起人底咩?

引用:
原帖由 hhoeablm 於 2021-9-15 06:17 PM 發表

收回記者發牌權,
改由警務處發牌
乾手淨腳、以後唔使公開名單
同保安睇齊,有犯罪紀錄者不獲發牌

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-9-15 07:12 PM 發表

應先拉肥麥。
肥婆蘭都袋唔少

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2021-9-15 07:06 PM 發表

每星期都有一單好消息,曱甴係時候找數!!
等緊剷除黃屍人渣司法界

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死
引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-9-15 05:03 PM 發表

保安局局長鄧炳強建議,香港記者協會可考慮公開財務狀況及會員名單,釋除公眾疑慮。記協回覆時表示,根據《個人資料(私隱)條例》規定,未經當事人同

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/6f9e14a2b6a040940f54838ec78a9a0d/stheadline/inewsmedia/20210915/_2021091514401328574.jpg
拉哂班黑記協攪手啦

國安盡快去記脅拿資料,保障社會安全。

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-9-15 05:03 PM 發表

保安局局長鄧炳強建議,香港記者協會可考慮公開財務狀況及會員名單,釋除公眾疑慮。記協回覆時表示,根據《個人資料(私隱)條例》規定,未經當事人同

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/6f9e14a2b6a040940f54838ec78a9a0d/stheadline/inewsmedia/20210915/_2021091514401328574.jpg
又話新聞自由?2玩私隱?

隨時跟支聯會一樣,警方手上有料,而家是引蛇出洞...

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-9-15 04:03 AM 發表

記協:天大地大為我最大﹐我哋有第四權在手﹐又係無冕王帝﹐你敢郁我哋記協呀?係唔喺買棺材唔知埞呀?
信唔信我哋告上聯合國、告上美帝國會同英國樞密院呀?

法輪神功 神功蓋世 法輪心經 天下無敵 欲練神功 必須自宮 就算自宮未必成功 練成神功就可以人變豬豬變人 法輪弟子一齊變
引用:
原帖由 ifung5 於 2021-9-15 17:36 發表

好快又解散
x2 國安處擺明查佢

記協仍在垂死掙扎,但相信過不了多久就會被連根拔起,組織自動解散,頭目入獄,嘍囉四散紛紛割席,記協從此變為歷史。

平時就話公衆知情權,輪到自己就話私隱

國安局做嘢,清除記協,唔該!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]