• 瀏覽: 28,718
  • 回覆: 177
+2
斬草除根!

得個名同所屬公司
算乜嘢個人資料

做得記者就預咗俾人知
除非佢一世唔採訪

一睇個匕嘢主席發言人神情及狡辯

就知佢身有屎,心虛

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-15 05:10 PM 發表
記協口硬有屁用咩,遲早咪跪低坐監。
記協執委中有一名浸大學生,另外有一名任職公關的執委!
他們都算是正式記者嗎?

香港的新聞工作者有幾千至一萬!但係記協公開的會員人數不足四百人,即是10%都冇,點可以代表新聞界呀?

這個是偽工會,真政治團體(反中的)!

引用:
原帖由 abbalau 於 2021-9-16 11:34 AM 發表

記協執委中有一名浸大學生,另外有一名任職公關的執委!
他們都算是正式記者嗎?

香港的新聞工作者有幾千至一萬!但係記協公開的會員人數不足四百人,即是10%都冇,點可以代表新聞界呀?

這個是偽工會,真政治團體(反中的)!
一個字-剿

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-9-15 05:03 PM 發表
保安局局長鄧炳強建議,香港記者協會可考慮公開財務狀況及會員名單,釋除公眾疑慮。記協回覆時表示,根據《個人資料(私隱)條例》規定,未經當事人同

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/6f9e14a2b6a040940f54838ec78a9a0d/stheadline/inewsmedia/20210915/_2021091514401328574.jpg
支持妓協企硬, 撐到底, 慢慢玩, 吾好縮呀.
我入定好多花生㗎喇!

引用:
原帖由 AL12345 於 2021-9-16 12:52 PM 發表

支持妓協企硬, 撐到底, 慢慢玩, 吾好縮呀.
我入定好多花生㗎喇!
天上既鷹見到獵物
為何祇在不斷盤旋?

並非等時機出手
而係食硬你
享受下那種快感

之前成日起人底 依加又不能披露個人資料

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-15 05:12 PM 發表
私隱條例係記協專利嗎?
想知道個時就話公眾知情權  唔想講時就話私隱條例

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2021-9-15 05:40 PM 發表
妓協:你有見過恐怖主義組織公開成員名單?
超級同意

都唔知應該講乜嘢好

有無收黑金都好,呢個機構都係崇洋反中垃圾黎,收皮啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]