• 瀏覽: 28,690
  • 回覆: 177
+2
引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2021-9-15 05:40 PM 發表
妓協:你有見過恐怖主義組織公開成員名單?
又係喎!

要盡快將拘捕違法人士

公眾有知情權! 記協應該公開名單

教協、記協全為毒瘤,必須殲滅!

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-9-15 05:03 PM 發表
保安局局長鄧炳強建議,香港記者協會可考慮公開財務狀況及會員名單,釋除公眾疑慮。記協回覆時表示,根據《個人資料(私隱)條例》規定,未經當事人同

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/6f9e14a2b6a040940f54838ec78a9a0d/stheadline/inewsmedia/20210915/_2021091514401328574.jpg
條柒頭柒到呢,克妓起人底時又唔講私隱條例????

大把妓者黃畜混入曱命黨未捉入獄找數。

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-9-15 05:03 PM 發表
保安局局長鄧炳強建議,香港記者協會可考慮公開財務狀況及會員名單,釋除公眾疑慮。記協回覆時表示,根據《個人資料(私隱)條例》規定,未經當事人同

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/6f9e14a2b6a040940f54838ec78a9a0d/stheadline/inewsmedia/20210915/_2021091514401328574.jpg
妓協係時候收皮啦

PK係雞蛋挑唔到骨頭先出口術想叫記協自己公開,挑到骨頭重唔踩上門翻箱倒籠?

炳強俾個機會你地投誠啫,睇黎好快就會唔承認記協,記者發牌制度由政府統籌。

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-15 05:12 PM 發表
私隱條例係記協專利嗎?
可能係美蟈申請咗

CLS...妓協發嘅會員証就當妓者証,強烈要求保安局長撥亂反正,重新由警務處聯合政府新聞處共同審查新聞機構才發出政府認可記者証....

條柒頭話冇收過外國錢。明顯係語言偽術啦。
有冇收過壹傳媒又黎痴英mark simon 錢先。佢地有收唔,而且係代理人四處派片。
突然又唔理"公眾利益" 唔公開會員名單,又唔傳媒要咁神秘呀。

屌佢
妓協你狗仔跟人影人仲屌人話私乜隱又話公眾有知情權
你老尾而家講私隱

今時今日記協還可駁咀駁舌,似有料到。

妓恊仲咁得閒同局長打咀炮, 好諗定鬥快篤灰, 坐少幾碌把啦............

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]