• 瀏覽: 46,317
  • 回覆: 230
+7
引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-9-15 02:17 PM 發表
大家都係出政府糧,鄧炳強比食環科文比利馮好大多
鄧sir真係愈戰愈勇係錦殺仲要曱由air都冇得air,簡直偶像

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-9-15 02:23 PM 發表

應該已有部份證據, 局長至會出聲
將妓協全部執委成員逐個查核是否有通姦賣國言行!

把主謀和幫凶「繩之於法」!有問題嗎?

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-9-15 02:24 PM 發表

妓脅已經練到化境,將第四拳打到同太極拳無分別
師兄,妓脅同太極拳比較是侮辱太極拳!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-9-15 14:38 發表

東方新聞黎啫, 隨便轉
多謝

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-9-15 02:14 PM 發表
保安局局長鄧炳強接受傳媒訪問時點名批評記協,質疑記協滲透校園,拉攏「學生記者」入會,有 13 歲學生或未受過訓練的亦是「記者」,執行委員會集中於某幾個媒體,令人質疑記協代表性。鄧今日(15日)在立法會回應表示,過去若涉及《蘋果日報》、《立場新聞》的事件時,記協就會提出譴責,反而《東方日報》遇到恐嚇就被冷待,「當東方記者畀一名大老闆恐嚇,記協又無企出嚟」,當案件進入刑事檢控階段,記協方不情願地作出回 ...
放心 妓協好快

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-9-15 02:14 PM 發表
保安局局長鄧炳強接受傳媒訪問時點名批評記協,質疑記協滲透校園,拉攏「學生記者」入會,有 13 歲學生或未受過訓練的亦是「記者」,執行委員會集中於某幾個媒體,令人質疑記協代表性。鄧今日(15日)在立法會回應表示,過去若涉及《蘋果日報》、《立場新聞》的事件時,記協就會提出譴責,反而《東方日報》遇到恐嚇就被冷待,「當東方記者畀一名大老闆恐嚇,記協又無企出嚟」,當案件進入刑事檢控階段,記協方不情願地作出回 ...
一早應剷除記協,乜野第4權,多能如,攪到d 記者惡過黑社會,大家咁高咁k, 收皮啦死記者狗
老作新聞,歪曲事實

睇妓協如今嘅回覆真係可笑 技窮吧

引用:
原帖由 kmh623000 於 2021-9-15 02:29 PM 發表
支持一哥,講野人性化,唔官腔,試下問下林鄭,佢又會話咩新聞自由,言論自由,唔覺記協有問題,叫返人唔好侵犯記協言論自由都似
林鄭覺得香港乜都無問題,唔該佢唔好連任,正廢柴。

係時候要清一清妓脅

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-15 04:00 PM 發表

人地搵食艱難,去7仔ok睇下仲有幾多方向就知,體諒下
傻仔,對曱由仁慈即係對自己殘忍,盡殺先可免後患,睇路呀,傻仔,下一個職工盟,法輪功,社工,ngo

上次教協
呀爺出咗一句聲即刻摺埋
今次記協  
唔該呀爺都盡快出句聲

第一個高官為東方抱不平,其實律政師遲遲唔撿控都好有問題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]