• 瀏覽: 3,098
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
唔好浪費公搞乜鬼學院,即時解顧停晒所有福利再停發退休金,包保唔會再出再低級錯誤

聽說瑩幕係電腦顯示,
如果係,中華,中國,
電腦可能唔識分別。

無寫錯「國」字喎

邊個負責呢單野,全部炒晒,咁簡單嘅事可以由上至下都無人發現,根本就無可能
隨時係彩排嘅時候無問題,正式嘅時候先有人做手腳

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-18 05:46 PM 發表
呢件事無人問責,我真係DKLM林鄭政府!
如果出面大公司出呢D錯?第二日唔使返工啦!
CE Office 暗黃AO玩野
鄧炳強唔夠right去check

交人問責;有殺過咪放過

如果冇估錯,最後都係不了了之,對林奠政府可以死咗條心。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-18 05:46 PM 發表
呢件事無人問責,我真係DKLM林鄭政府!
如果出面大公司出呢D錯?第二日唔使返工啦!
試吓長實變咗長寶,第二日就請係食元寶啦

寫嘅固然係廢,無人檢查嘅咩?成班特首辦白出糧?難怪政府做得咁差

政府裡面仲有好多黃人

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-18 11:02 PM 發表
政府裡面仲有好多黃人
斬草要除根!!

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-9-15 01:28 PM 發表
立法會工務小組通過觀塘綜合發展項目主要包括興建新公務員學院及周邊配套,涉款逾45億元,交由財委會審議。
建制派議員何君堯在會上提及昨日特首林鄭月娥記者會背景將「中華人民共和國」誤寫為「中國人民共和國」,批評公務員失職,「雞乸咁大隻字都寫錯,離譜。」

何君堯又認為,小學一年班已教「中華人民共和國」,形容寫得出「中國人民共和國」屬「冇腦」,質疑是否值得花45億元設公務員學院。

https://static.hkej.com/hkej/images/2021/09/15/2913895_8e1a3e963a411df98941609d217f8f9d_320.jpg
仲有一個錯. 應該係"全"運會, 唔係運動會....

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-9-18 06:33 PM 發表
有咩辦法? 大黃絲林鄭團隊 範國安法都唔使問責
689番醃打手出動了

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-9-15 01:28 PM 發表
立法會工務小組通過觀塘綜合發展項目主要包括興建新公務員學院及周邊配套,涉款逾45億元,交由財委會審議。
建制派議員何君堯在會上提及昨日特首林鄭月娥記者會背景將「中華人民共和國」誤寫為「中國人民共和國」,批評公務員失職,「雞乸咁大隻字都寫錯,離譜。」

何君堯又認為,小學一年班已教「中華人民共和國」,形容寫得出「中國人民共和國」屬「冇腦」,質疑是否值得花45億元設公務員學院。

https://static.hkej.com/hkej/images/2021/09/15/2913895_8e1a3e963a411df98941609d217f8f9d_320.jpg
香港人好多都扮唔識中文

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]