• 瀏覽: 5,970
  • 回覆: 98
+3
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-15 12:48 PM 發表

有D咁嘅事?我唔知喎!有冇新聞報導㗎
井蛙當然好多野係不清不楚
唔使奇怪

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2021-9-15 01:34 PM 發表

唱國歌叫洗腦!?
誦詩詞叫洗腦!?

教會學校有聖經課叫咩?早會要所有學生祈禱叫咩嘢?個個要背主禱文又叫咩嘢?
其實係隻 曱甴倒轉又係曱甴 已被洗腦就真

邊個國家唔教自己國民自己國歌
邊個國家唔會教自己國民自己民族既歷史

咁就話洗腦既人真係無卵得頂......香港就係無確實去做呢樣野,
咪出左咁多689兄呢種明明黃皮,但又想走去扮白心既戇鳩囉 
你去移民、話自己係邊度邊度人,人地有無當你係先得架

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-15 03:51 PM 發表

依家仲有毒果睇咩
你啲理解能力咁差㗎,係講緊以前 [一直] 呀,中毒太深咁解呀

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-15 12:43 PM 發表
兩三歲就要洗腦,使唔使咁誇張呀?一年班都未遲啦
就係,你去問下米國政府為乜咁細個都洗腦。

台灣,美國學校都係要日日聽國歌

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-15 12:43 PM 發表
愛自己國家就叫洗腦,叫你做漢奸反自己國家就唔係洗腦?
不過你幾廿重標準係人都知架啦

黃絲由曱甴走多啲。歡迎移民

引用:
如果無出現過d仆街賣國賊同黃甴就可能誇左d,不過宜家就一d都唔誇,唔通仲學以前咁明明係中國人俾d仆街洗腦洗到覺得自己係英國人或外國人咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]