• 瀏覽: 12,980
  • 回覆: 84
+3
我淨係知宜家美國佬急到瀨,老美啲官員仲呃鳩自己國民話什麼通漲受控,然後俾晒位華爾街班大鱷將美股托住響高位散水,查實呢鋪通漲失控死路一條,啲官員同啲大鱷已經心知肚明,老美完美演繹什麼叫自取滅亡

引用:
原帖由 冷眼旁觀 於 2021-9-15 11:34 AM 發表
以前吹水資本主義點樣優越, 白人點樣優勝, 原來都係靠搶同用奴隸發達!
是嗎,但而家d 黃屍狗話中國冇人權,鬼佬有人權
話中共共匪,唔話美國殺紅番搶人地方

哈哈😄 今鋪阿爺肯定食硬敗登!!!尼個係敗登的八字分析!!!

上次通完電話,又話傾得好好。跟住就搬台灣上枱玩嘢!今次話會晤,見完可能玩得仲金。咁嘅反覆小人,見嚟晒時間。

美國求饒

合法貪污選出黎既總統,有乜代表性?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-9-15 09:58 AM 發表
中美元首上周通話,據報美方曾建議舉行面對面峰會,但中方沒有理會。中美金融業對話就可能在本周舉行。

國家主席習近平和美國總統拜登上周舉行近七個月來首次對話,英國《金融時報》引述多名消息人士指,拜登曾建議與習近平舉行面對面峰會,但習近平沒有理會,只是堅持要求美方不要採取那麼敵視的態度。

據報白宮相信中方無意舉行峰會,部分原因是擔心疫情。美方原本考慮趁二十國集團十月在意大利舉行峰會時,順道安 ...
我係習近平一定唔見,上次通電,話保持一中政策,一個星期未夠,就爆出考慮由台北駐美辦事處變台灣駐美辦事處,真係明玩野,布林肯仲要係國會宣稱台灣係國家。。。。
如果見面,容咩易跟著宣佈同台灣建交,唔係用中華民國建交,係同台灣建交。。。。

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-9-15 09:58 AM 發表
中美元首上周通話,據報美方曾建議舉行面對面峰會,但中方沒有理會。中美金融業對話就可能在本周舉行。

國家主席習近平和美國總統拜登上周舉行近七個月來首次對話,英國《金融時報》引述多名消息人士指,拜登曾建議與習近平舉行面對面峰會,但習近平沒有理會,只是堅持要求美方不要採取那麼敵視的態度。

據報白宮相信中方無意舉行峰會,部分原因是擔心疫情。美方原本考慮趁二十國集團十月在意大利舉行峰會時,順道安 ...
即係老美唔夠阿爺玩,輸鳩晒,要急於求和。

呼之則來,揮之則去,中國人是不吃這一套的

老尾冇心傾

最新新聞話唔係無回應,係習大當面拒絕了😐

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-9-15 01:15 PM 發表

派牌的人係你懂王的, 啤牌又係你懂王的, 賭輸了就話人出千, 這樣講你懂王咪好廢?!
不癈!PH仔話「真大統領,川普大帝」已帶領百萬「紅師」反攻華盛頓偽政權!

引用:
原帖由 kks668 於 2021-9-15 02:29 PM 發表
最新新聞話唔係無回應,係習大當面拒絕了😐
怕咗拜登見面期間叮Q咗又入中國數

阿登來華向習主席下跪認錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]