• 瀏覽: 45,547
  • 回覆: 616
  • 追帖: 3
+38
總之打毒針,就係蠢閪一名,必須要死!
你咪諗住走,大陸好快放隻癲狗出嚟,
同毒針產生化學作用,到時先犬決你!

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-9-16 08:45 AM 發表

專家只批伏必die 、不批科興比18以下
但是家長想讓小孩打科興

結果打針率低
最搞笑這班磚家調整青少年打一針復必泰來減低出現心肌炎和心臟衰竭, 也不俾青少年打副作用相對較低的科興

引用:
原帖由 silverseven 於 2021-9-15 10:02 AM 發表
去政府醫院覆診, 個個醫生暗示只有復必泰是安全
唔係喎!最近有2個70歲以上親戚打疫苗,瑪麗醫院醫生居然叫佢地打科興,話佢地有3高,科興好D。我聽左都唔相信,因為之前醫生一係唔建議打,一係就建議打復必泰

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2021-9-16 09:08 AM 發表

唔係喎!最近有2個70歲以上親戚打疫苗,瑪麗醫院醫生居然叫佢地打科興,話佢地有3高,科興好D。我聽左都唔相信,因為之前醫生一係唔建議打,一係就建議打復必泰
科興都係毒針,打左都要死

嘩好恐怖吖!!!我今日要帶爸爸去打!!!

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-9-16 09:11 AM 發表
嘩好恐怖吖!!!我今日要帶爸爸去打!!!
想謀殺個老豆?

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-16 09:10 AM 發表

科興都係毒針,打左都要死
如你所講,咁香港醫生就真係黑醫護啦 明知毒針都叫人打

引用:
原帖由 yat69 於 2021-9-16 08:34 AM 發表
政府唔係話叫市民打科興,伏必太疫苗既咩?
又話好安全隔,重谷到叫學生打疫苗隔。
打疫苗乜唔係係要打兩針架咩,第一針係 trigger 個反應岀黎,第二針先係最有效架嘛。
點解而家叫唔好打第二針伏必太,只係打第一針有乜嘢用呢?
之前唔係話好安全既咩,點解而家話有心機炎問題呢?
之前所有打完疫苗有面癱,心機炎,死亡既人,政府話冇証據証明同疫苗有關。
而家話心機炎同伏必太第二針有關,係咪有証 ...
突然間按停,估計係發現越來越多唔對路嘅野,打左嗰啲日後有後遺症誰人負責??😵

台灣D賤人打高端啦, 打咩其他疫苗呀, D台灣賤人吾係覺得身為台灣人好X驕傲咩. 食屎啦, 台灣賤人

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-16 09:13 AM 發表

想謀殺個老豆?
唉!!!打又死唔打又死!!!佢尚算健康無病痛!!!係佢自己話要打!!!86歲啦每日都係賺返黎!!!

香港大量19 磚家推崇伏必die

引用:
原帖由 ibm1 於 2021-9-15 09:31 AM 發表

香港港英餘孽醫學專家話, 
復必泰很有效, 但英美、以色列的確診個案不斷上升; 
科興沒有效, 但智利和巴西個案不斷下降... 

坊間 C 奶醫學話, 復必泰有效唔代表唔中, 只係唔死, 
但英美的死亡個案與確診個案同步不斷上升, 
科興係中國野一定無效... 專家都係咁講.... 
傳媒和西方媒出來洗腦
將黑變白  白變黑
同時不斷抹黑大陸的疫苗

西人打西苗,打死無命賠

睇個人,我打完即日跑左10K冇死

打左毒針,就係蠢閪一名,
蠢閪就要早死!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]