• 瀏覽: 45,554
  • 回覆: 616
  • 追帖: 3
+38
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 16-9-2021 09:29 發表

好快唔見你,下世見
睇來你要等多幾廿年,或者等我玩厭左香討

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-15 08:05 AM 發表
台灣「BioNTech COVID-19疫苗校園接種作業」即將於23號開打,當地家長擔心罕見副作用「心肌炎」。ACIP召集人李秉穎近日在台灣疫情記者會提醒,若學

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210621/483627723143647232513809.jpeg/vtJD9vwiwvCofYfdHmhS4Rp4f3wKNDvC0eAXhtHgF4Y?v=w1280r16_9
矛事嘅

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-9-16 09:30 AM 發表

睇來你要等多幾廿年,或者等我玩厭左香討
打毒針蠢閪:我咩都睇唔到,我咩都睇唔到

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-9-16 09:19 AM 發表

唉!!!打又死唔打又死!!!佢尚算健康無病痛!!!係佢自己話要打!!!86歲啦每日都係賺返黎!!!
唔打仲可以比你揀,打左就無得揀

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2021-9-16 09:17 AM 發表

突然間按停,估計係發現越來越多唔對路嘅野,打左嗰啲日後有後遺症誰人負責??😵
大陸好快放隻癲狗出嚟,襟停你

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 16-9-2021 09:31 發表

打毒針蠢閪:我咩都睇唔到,我咩都睇唔到
你等群體免疫算啦,唔好偷偷地去打喎

聽西狗磚家講
真係攞條命玩咩
伏必die no 啦!

隻股票跌到仆街就知唔掂啦

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-9-16 09:33 AM 發表

你等群體免疫算啦,唔好偷偷地去打喎
打你老母,我唔想死!

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-9-16 08:55 AM 發表

唔打可以返學嗎?
中六以下當然可以

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 16-9-2021 09:35 發表

打你老母,我唔想死!
全世界幾億人打左冇事

你打即死,所以唔好偷打

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-15 08:24 AM 發表
識打, 一定係科興.
台灣唔俾入科興

台娃梗係打伏必大

引用:
原帖由 ibm1 於 2021-9-15 09:31 AM 發表

香港港英餘孽醫學專家話, 
復必泰很有效, 但英美、以色列的確診個案不斷上升; 
科興沒有效, 但智利和巴西個案不斷下降... 

坊間 C 奶醫學話, 復必泰有效唔代表唔中, 只係唔死, 
但英美的死亡個案與確診個案同步不斷上升, 
科興係中國野一定無效... 專家都係咁講.... 
重講巴西?!

人哋經實戰之後,唔要科興了!

https://www.thestandnews.com/international/a_巴西煞停購買更多科興疫苗-不推薦作為第-3-劑加強針

巴西是中國科興疫苗的主要買家與出口國,但隨著外界對科興疫苗應付變種病毒株 Delta 效力的擔憂加劇,以及其他疫苗更易取得,巴西政府洽購額外科興疫苗的相關談判已煞停,且不會推薦使用科興疫苗作為第 3 劑加強針,原擬在巴西興建的科興疫苗工廠亦未知會否如期建造。

大佬,現時世界十大最多人染疫的國家,
5個關科興事,
但科興只係主要係3x個國家賣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]