• 瀏覽: 22,131
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
北韓佢都未敢姜打,中國洗怕佢,仲有俄羅斯強大盟友

熱賣及精選
引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-9-15 07:27 AM 發表

先炸特朗普家族所在地,其他野之後再傾👍👍
x2

引用:
原帖由 SZwoman 於 2021-9-15 11:09 PM 發表

笑L咗!我識聽英文,下次直接share cnn 新聞啦,你唔係咁廢要睇殘體字呀嘛?
我都笑L左,原來你識英文架,早出聲呀

我睇開BBC,BBC不受監管,可以自由造假,先share住BBC。

一陣至share CNN。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
https://youtu.be/L0oo8PsUKrA

引用:
原帖由 SZwoman 於 2021-9-15 11:09 PM 發表

笑L咗!我識聽英文,下次直接share cnn 新聞啦,你唔係咁廢要睇殘體字呀嘛?
CNN🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

笑L死

識聽英文有L用咩

呢個世界仲有樣野叫中文。

CNN造假造到明目張膽🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👏👏👏👏
https://youtu.be/XCOR2U5ahNY

引用:

笑L咗

我都係CNN 粉絲呀.

我有大量CNN料

但做人唔好太L CNN呀

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:

直接share cnn

香港腦殘特別多

好野要一再share

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/1NWRGidwb2E

引用:
原帖由 disclaimer18 於 2021-9-16 08:08 AM 發表

直接share cnn

香港肗殘特別多

好野要一再share

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/1NWRGidwb2E
點解要作賤自己呀?share 都要用youtube,乜小紅書無咩?
咁討厭美帝又唔見你上大灣區?我就身體力行夠愛國,一早上咗大灣區。

又造新聞

一個北韓都唔敢打既人會敢打大陸?傻侵係傻但未去到連咁既道理都唔明。

引用:
原帖由 SZwoman 於 2021-9-16 08:17 AM 發表

點解要作賤自己呀?share 都要用youtube,乜小紅書無咩?
咁討厭美帝又唔見你上大灣區?我就身體力行夠愛國,一早上咗大灣區。
share youtube 叫作賤?
咩邏輯?

咁食中餐食西算咩?

去邊度住都沒問題

做人最緊要用下腦,要用邏輯分析,講事實。

一樣還一樣,家陣講緊CNN BBC呢類冇王管媒體仲仆爛蘋果,造假新聞冇王管。

同搬去邊處住有有乜叉關連

CNN 造假就唔可搬去美住咩?
係美國住就要支持CNN造假咩?

咁同棚仆街港人,因為唔中意大陸,就堵路、打爛、放火燒中資商店有乜狗分別?

😂

做人除左唔好太CNN之外,亦唔好咁仆街港人啦

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-15 07:45 AM 發表

預先通知核攻擊, 邊日幾時打邊到, 咁你都信?
學羅蔔頭啫, 信已寄, 不過疫情關係, 炸完先到

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-15 07:10 發表

美國傳媒9月14日報道,有華府高級將領曾兩度與中國秘密聯絡,稱憂慮時任總統特朗普(Donald Trump)可能對中國宣戰。

《華盛頓郵報》(Washington Post)14日報道,美國參謀長聯席會議主席米利(Mark Milley)曾兩度致電中國中央軍委聯合參謀部參謀長李作成,時間分別是2020年10月30日,即美國總統大選前四天;以及今年1月8日,華盛頓國會遭特朗普支持者衝擊後兩天。 ...
預先通知核攻擊, 邊日幾時打邊到, 肯定是假的.

不一定,

例如1958年金門八二三砲戰,由黃俄共狗姐放軍首先發起,中華民國國軍隨後開始反擊。砲戰初期,解放軍攻擊島上軍事目標,後期著重封鎖海運線,以圍困金門。

隨著砲戰繼續,國軍逐漸恢復戰力;維持金門補給線,於9月26日首次利用八吋榴砲反擊。砲戰期間,雙方海軍艦艇和空軍也多次戰鬥。

10月初,解放軍宣布放棄封鎖,改為「單打雙不打(逢單日砲擊,雙日不砲擊)」,逐漸減少攻勢。至此,中華民國成功守衛金馬地區。黃俄共狗維持單打雙不打,直到1979年1月1日和美國建交才正式宣布停止砲擊。

你的天國近了,
請黑狗,藍屍,小粉紅,五毛等趁早悔改,
更要趕快還債。
對於尼個消息我不太相信!!!佩洛西尼條8婆的人格是什麼人大家心知肚明!!! 仲記得敗登上任時!!!尼條8婆連同其他幾個議員送給敗登的一份禮物境然是將一支尾國🇺🇸旗放入一個「等邊三角形」🔺的鏡盒內!!!這意味什麼🤔明眼人一睇就知!!!

其實聯絡北京真正目的可能是「心虛」驚北京乘機動手!!!想試探!!!

引用:
原帖由 heyworld 於 2021-9-15 08:43 AM 發表

"你打原子彈,我打手榴彈" 時代也曾放風威嚇………結果??
現今,原子彈+手榴彈都變核彈……還玩放風威嚇老招???
又一陳水扁,找人射自己告急拉票事件。一睇就知系傻侵build up反華形象技倆。可判叛國罪都有人做。咪當人白痴。

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-9-15 11:39 發表

想打你!預先話俾你知????
這就是所謂的“宣戰”。

你的天國近了,
請黑狗,藍屍,小粉紅,五毛等趁早悔改,
更要趕快還債。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]