• 瀏覽: 23,239
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1

熱賣及精選
預先通知?WHATSAPP定打電話通知?果頭通知完放底聽筒就㩒制放導彈呀?

拜山放風俾尾國人聽,下屆再選佢做腫桶,佢就一定唔會同中國開戰,選傻侵就會開拖😁

枱頭撳制,飲支可樂就有

係咪老作......

引用:
原帖由 Samam 於 2021-9-15 09:15 AM 發表

拜山放風俾尾國人聽,下屆再選佢做腫桶,佢就一定唔會同中國開戰,選傻侵就會開拖😁
可能美國國內好戰份子會選Donald Trump就係想同中國開拖,比你爬頭做世界一哥寧願同你攬炒

引用:
原帖由 kmh623000 於 2021-9-15 07:52 AM 發表

特朗普以為得美國有核彈?
中國的是氫彈

"他指即使美國對華發動攻擊,都會事先通知北京方面"

咁搞笑
打人會事先通知
禮貌黎?

報導怪怪地,不過我地要時刻警惕

其實五大流氓係有默契唔會直接開打,所以二戰後,有各樣大小的代理人戰爭出現。

即系美國政府私下同中共暗示:
佢地個總統係傻架,如果有咩癲左個決定,中共一定要冷靜,唔使聼?

咁就係民主

連金仔呢啲小蒼蠅都唔敢郁,點敢摸大老虎屁股?

引用:
原帖由 zhangan 於 2021-9-15 07:19 發表

美國係好戰國家
但只會揀士兵著拖鞋的國家!

引用:
原帖由 zhangan 於 2021-9-15 07:19 AM 發表

美國係好戰國家
地區不亂,美元就無需求。

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-15 07:10 AM 發表

美國傳媒9月14日報道,有華府高級將領曾兩度與中國秘密聯絡,稱憂慮時任總統特朗普(Donald Trump)可能對中國宣戰。

《華盛頓郵報》(Washington Post)14日報道,美國參謀長聯席會議主席米利(Mark Milley)曾兩度致電中國中央軍委聯合參謀部參謀長李作成,時間分別是2020年10月30日,即美國總統大選前四天;以及今年1月8日,華盛頓國會遭特朗普支持者衝擊後兩天。 ...
特朗普係商人,需然看似怪不能預測,但不喜歡打仗花錢 ,這消息可信性低。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]