• 瀏覽: 30,994
  • 回覆: 403
引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2021-9-15 06:50 PM 發表

點解有圖影到佢有錢箱?佢有遊行?有咩資格收錢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 fiogermi 於 2021-9-15 07:30 PM 發表

一度奶,一度鬧,但鬧完又繼續奶。呢d 咪就係黃撚既性格
同意, 黃撚真係有精神病, 不是裝的

果班黃畜日日鬧中國政府, 又日日留係中國香港, 又日日乃中國的東江水, 又日日帶著張中國香港身份證週街走

唔明特首做咩關心人地淒唔淒涼

引用:
原帖由 acbb444 於 2021-9-16 03:56 AM 發表

咁閣下係中國香港奶緊共淒涼緊呢 , 還是去咗奶英疏乎緊呢 ?
奶貢要共富, 資產年年被割韭菜, 當然好淒涼

引用:
原帖由 SZwoman 於 2021-9-15 11:11 PM 發表

移咗啦!我十幾年前已經移咗返大灣區,乜你仲留喺廢柴香港等死?
儍強😎去大灣區唔係移民😁係奶共🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 深藍001 於 2021-9-16 09:11 AM 發表

習大大家姐唔係習小姐咩?都係姓習。
你啱你啱😎咁你兄弟姊妹有無關照你😁

引用:
原帖由 二等公園 於 2021-9-16 12:10 PM 發表

奶貢要共富, 資產年年被割韭菜, 當然好淒涼
你咁巴閉,居然有資格俾人割韭菜呀,但你又要選擇留係中國香港奶共咁淒涼喎,又唔學人妖森拿拿聲走去奶英,其實你係咪有被虐狂

引用:
原帖由 acbb444 於 2021-9-17 12:11 AM 發表

你咁巴閉,居然有資格俾人割韭菜呀,但你又要選擇留係中國香港奶共咁淒涼喎,又唔學人妖森拿拿聲走去奶英,其實你係咪有被虐狂
資產只有一元都會被割、仲有年年割

吳志森就醒目,移英有自由、有民主,交完英國稅,享用英國福利

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-9-16 04:43 PM 發表

儍強😎去大灣區唔係移民😁係奶共🤣🤣🤣🤣🤣
我覺得係佢奶緊我喎!

異國人去到外國長居淒涼唔淒涼睇自身條件
大把錢去到買洋房揸老鼠香港仲有樓收租可以哂命
但十年朋友一生親朋一朝散都係代價
有多少錢中年去想揾份體面多少嘅工但揾極都無人請,淒唔淒涼?
什麼碩士經理去到做粗工揾到兩餐,淒唔淒涼?
語言不通去邊畀人窒淒唔淒涼?
我有個朋友移民美國幾年,喺香港係工程師,月入十萬八萬
今時今日喺間唐人開肉舖做肉枱,做足三年先有機會做阿頭
為人開達,講開,話點會睇番轉頭?
淒唔淒涼?佢話生活穩定就係福,身在異鄉唔會睇番轉頭
如果個個移民都有佢咁豁達,盡在不言中,又點會淒涼?

唔知佢取消左香港永久性居民身份証未?

吳志森老婆話好妻涼,死佬吳志森晚晚外出滾鬼婆,留老婆孤單一個在家冇人為佢冚被,真妻涼。

做死曱甴有未來嘅咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]