• 瀏覽: 34,786
  • 回覆: 403
+16
港台養咗你咁耐, 梗係唔駛淒涼喇。 

引用:
原帖由 jery88 於 2021-9-15 06:37 AM 發表
當一個人連自己祖籍係咩國家都唔知或唔認同,真係幾好笑,只會用自己申請既照護去做別國人民,人地又會認同你?
對! 又諗起譚人大個投澳漢奸仔,開移民公司叫人背棄祖國,不折不扣的真漢奸呀

引用:
原帖由 繾倦舊時光 於 2021-9-15 09:19 PM 發表
真係笑話,英國有幾自由,你試下反政府,打到你訓街
洗乜英國呀. 當年港督有鬼普選牙! 吳志森有反過牙? 食屎外國走狗.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-15 05:00 AM 發表
【明報專訊】特首林鄭月娥日前話,聽到有啲移民故事「話去到都好淒涼」,港台節目《頭條新聞》前主持吳志森(太后)噚日發布影片,透露數月前已赴英國,又反駁林太話,「突然之間適應全新環境,總係會有啲困難,但我唔覺得自己好淒涼」。

你覺得唔淒涼咪呢一世唔好返黎囉.......

你一番黎香港正契弟!!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210915/s00002/1631643876329/【emily】吳志森移英-反駁林鄭「淒涼論」
呢隻小丑去咗英國?慘!實乞食終老!

提示: 違規內容已被屏蔽
777個仔好淒涼

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-15 05:00 AM 發表
【明報專訊】特首林鄭月娥日前話,聽到有啲移民故事「話去到都好淒涼」,港台節目《頭條新聞》前主持吳志森(太后)噚日發布影片,透露數月前已赴英國,又反駁林太話,「突然之間適應全新環境,總係會有啲困難,但我唔覺得自己好淒涼」。

你覺得唔淒涼咪呢一世唔好返黎囉.......

你一番黎香港正契弟!!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210915/s00002/1631643876329/【emily】吳志森移英-反駁林鄭「淒涼論」
呢條狗賊講得又錯唔哂喎!
事關如果條仆街留係香港,
佢個屎忽係監倉一定好淒涼。

香港小件垃圾, 千祈咪返黎

今日放工行旺角人山人海, 都不知幾旺,  好在無晒班黑暴攪事咋. 希望佢地以後不要返香港.

utube每月出幾皮野人工,加埋課金,跟以前收入差唔多,當然唔淒涼。

吳生,你啱!

引用:
原帖由 二等公園 於 2021-9-15 06:44 AM 發表

奶貢比赴英更淒涼
你快D去你袓國,大英

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]