• 瀏覽: 34,717
  • 回覆: 403
+16
引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-9-15 05:33 AM 發表
有資金,有本事班人嘛唔會淒涼;但多數都係廢人居多,否則英國就唔會增加限制BNOer,及呻香港唔批提早拎強積金🤭🤭🤭
吳志森條老鬼搵夠啦,帶住大筆錢退休就算去非州都唔會淒涼。

唔覺淒涼

死撐,幾十歲先離鄉別井,仲唔淒涼

提示: 違規內容已被屏蔽
無得收錢仲唔走咩,你咁多錢點會淒涼

吳柒森講到咁L好,
在那邊冇得食冇得住的黃畜曱甴,
應該要去揾佢蹭飯吃吧!

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2021-9-15 07:06 AM 發表
吳柒森講到咁L好,
在那邊冇得食冇得住的黃畜曱甴,
應該要去揾佢蹭飯吃吧!
有錢去邊都唔淒涼無錢就自找淒涼

唔淒涼就唔使走,代替林鄭上台發表勝利宣言啦⋯⋯

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-15 05:00 AM 發表
【明報專訊】特首林鄭月娥日前話,聽到有啲移民故事「話去到都好淒涼」,港台節目《頭條新聞》前主持吳志森(太后)噚日發布影片,透露數月前已赴英國,又反駁林太話,「突然之間適應全新環境,總係會有啲困難,但我唔覺得自己好淒涼」。

你覺得唔淒涼咪呢一世唔好返黎囉.......

你一番黎香港正契弟!!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210915/s00002/1631643876329/【emily】吳志森移英-反駁林鄭「淒涼論」
吳志森講嘢都信得過咩🤭🤭

吳生你有自由言論反中反港,係英國冇人理你,你言論試下支持愛爾蘭共和軍,睇下英國政府會唔會揾人招呼你

吳志森手足,頂住,千萬不要回港,神會保佑你,香港亦唔再需要你,永別。😚

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-15 05:00 AM 發表
【明報專訊】特首林鄭月娥日前話,聽到有啲移民故事「話去到都好淒涼」,港台節目《頭條新聞》前主持吳志森(太后)噚日發布影片,透露數月前已赴英國,又反駁林太話,「突然之間適應全新環境,總係會有啲困難,但我唔覺得自己好淒涼」。

你覺得唔淒涼咪呢一世唔好返黎囉.......

你一番黎香港正契弟!!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210915/s00002/1631643876329/【emily】吳志森移英-反駁林鄭「淒涼論」
吳生手上咁多人血饅頭,緊係幸福啦

可憐蟲

因果

一路好走 客死異鄉 yes💪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]