• 瀏覽: 19,639
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-9-15 08:36 AM 發表

起碼要換一半人
直接炒一半, 佢哋太得閒。 政府要提高工作效率~

熱賣及精選
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-9-15 09:19 AM 發表

中共冇能力清2百萬黃人,不少留在香港繼續反中國
你都係吾好响度搞笑~

引用:
原帖由 2013yuki21 於 2021-9-15 06:51 AM 發表

政府鐘意請大學牲,教畜一早落晒毒教出好多曱甴🪳大學牲
最好笑前年成班大學生周圍破壞,大叫欖炒;上年林鄭就話要用納稅人啲錢去增加政府職位俾fresh grad,幫佢哋解決就業問題喎!

打靶打靶

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-15 04:57 AM 發表

【明報專訊】法官陳廣池除了指被告孔穎琛是「無間道」,亦質疑被告只任入境處文書助理,「唔係入境處副處長喎」,「職位不高人員喺入境處翻天覆地無人知」,認為「入境處安檢存有漏洞,成年啦,一直放料,竟然有內鬼都冇人知,唔覺奇怪?」更問控方「入境處有冇防範措施」。

呢個替死鬼之一嗟,其他人可能已經辭左職去英國了.....

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210915/s00002/1631643851244/有內鬼一年無人知-官質疑入境處安檢
將香港政府全身照x-光🥶

引用:
原帖由 ooxx13 於 2021-9-15 09:29 AM 發表

你都係吾好响度搞笑~
講事實者。。不是搞笑

政府內鬼何其多 ! 個處長都有問題仲有咩好講 ?

其實好多法官都心中有數,這是香港的法官社會,有法治精神咩?咪又係人法!

法官大人你嘅批評是正向的,但都需要公平D,司法機關D黃色內鬼仲係如常上班,點解你唔批評一下?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-15 04:57 AM 發表

【明報專訊】法官陳廣池除了指被告孔穎琛是「無間道」,亦質疑被告只任入境處文書助理,「唔係入境處副處長喎」,「職位不高人員喺入境處翻天覆地無人知」,認為「入境處安檢存有漏洞,成年啦,一直放料,竟然有內鬼都冇人知,唔覺奇怪?」更問控方「入境處有冇防範措施」。

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210915/s00002/1631643851244/有內鬼一年無人知-官質疑入境處安檢
背後大佬走左啦,包庇佢未冇皇管,任佢點都得

處長要打邊爐食鮑魚 邊得閒理

引用:

新聞來源連結:
又或者只係冰山一角

淋病本身係暗黃,等佢落台CY上,一鋪清政府內部wc內鬼,俾真正愛國愛港人仕入政府服務市民!

民主邪教徒嘅滲透率, 比阿美利堅共和國啲間諜, 有過之.

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-9-15 09:25 AM 發表

政府內本身好多高層係黃不特止,過去兩年亦都「提拔」咗唔少YC升上去
所以香港政府亂到不得了,陳四萬有份參與搗亂,應該係時候要找數了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]