• 瀏覽: 19,640
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
政府應該開始查下內部仲有冇黃人

熱賣及精選
一定有高級啲嘅內鬼,唔係咁低級點做到咁多嘢,點會冇人發現。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-15 04:57 AM 發表

【明報專訊】法官陳廣池除了指被告孔穎琛是「無間道」,亦質疑被告只任入境處文書助理,「唔係入境處副處長喎」,「職位不高人員喺入境處翻天覆地無人知」,認為「入境處安檢存有漏洞,成年啦,一直放料,竟然有內鬼都冇人知,唔覺奇怪?」更問控方「入境處有冇防範措施」。

呢個替死鬼之一嗟,其他人可能已經辭左職去英國了.....

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210915/s00002/1631643851244/有內鬼一年無人知-官質疑入境處安檢
要找到幕後黑手

引用:
原帖由 Stephen@Chan 於 2021-9-15 08:13 AM 發表

政府入面,可能有一半黃,吾係為咗長糧,應該走L咗好多
黃L最無骨氣又賤格, 為咗份糧埋沒狼心

引用:
原帖由 動物投資者 於 2021-9-15 08:38 AM 發表

香港7至8成黃,係咁
咁咪即係7至8成蠢/賤或蠢+賤人

精人出口 笨人出手 又一例子,唉

有鬼啦

咁搞法,點叫人信得過公務員?

安檢當然有問題啦,否則佢都睇唔到資料啦,問題之前一年佢有做過犯法事?如果無又點會知。

入境大把黃狗

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-15 04:57 AM 發表

【明報專訊】法官陳廣池除了指被告孔穎琛是「無間道」,亦質疑被告只任入境處文書助理,「唔係入境處副處長喎」,「職位不高人員喺入境處翻天覆地無人知」,認為「入境處安檢存有漏洞,成年啦,一直放料,竟然有內鬼都冇人知,唔覺奇怪?」更問控方「入境處有冇防範措施」。

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210915/s00002/1631643851244/有內鬼一年無人知-官質疑入境處安檢
中共冇能力清2百萬黃人,不少留在香港繼續反中國

引用:

新聞來源連結:
內鬼消不盡......

呢個食碗面反碗底, 唔判五年以上無天理, 
建議受害人用民告到佢破產為止.

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2021-9-15 05:34 AM 發表

政府內部大把黃L ,怎防呀?換啦,
政府內本身好多高層係黃不特止,過去兩年亦都「提拔」咗唔少YC升上去

除非政府機構以後唔請2000年後大學畢業生,否則一定會有好多好多鬼,200曱甴點避

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]