• 瀏覽: 33,734
  • 回覆: 334
  • 追帖: 1
佢老豆老母打咭個樣夠晒頂癮,似足富貴就在眼前。

熱賣及精選
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-15 02:29 AM 發表

「你問我愛你有幾分,我愛你有幾分。」在台灣留學的梁銘皓(22歲)今年初騎電單車與泥頭車相撞,腦部重創,在死亡邊緣掙扎。礙於疫情,父母抵台後仍要接受21天隔離,其間梁媽媽透過視像電話,看着插住喉管、意識不清的兒子,希望透過歌聲「喚醒」他。銘皓目前仍然半昏迷,但在媽媽的日夜陪伴及其堅強意志力下,漸有起色,令爸爸滿懷希望,盼子早日歸港及接受更好的治療。

梁爸爸至今耗費逾30萬港元,然而要打一場長遠的「 ...
係台灣出事,菜婆,回港求乜援,冇事就違反人權,冇自由
有事就公民權利

去搵菜省長幫忙啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-15 02:29 AM 發表

「你問我愛你有幾分,我愛你有幾分。」在台灣留學的梁銘皓(22歲)今年初騎電單車與泥頭車相撞,腦部重創,在死亡邊緣掙扎。礙於疫情,父母抵台後仍要接受21天隔離,其間梁媽媽透過視像電話,看着插住喉管、意識不清的兒子,希望透過歌聲「喚醒」他。銘皓目前仍然半昏迷,但在媽媽的日夜陪伴及其堅強意志力下,漸有起色,令爸爸滿懷希望,盼子早日歸港及接受更好的治療。

箂人揸車不嬲危險,港人要小心

台灣科技同醫療咁先進,可能幫佢個仔改造成x man呢

古語父母在不遠遊, 到今日仍然有其意義

我之前有位朋友都係咁走咗
佢無牌都租到車

希望呢個男仔快d好番

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-9-15 06:10 AM 發表

台灣人揸車亂嚟,無規無矩㗎,又狼死
唔怪得咁岩黃撚,大家都係唔識守法律

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-9-15 06:31 AM 發表

台灣醫療先進,
亞洲南波灣
連疫苗都制做到
無理由救唔到

點解唔喺呆灣醫?菜菜子咁人道,一定可以豁免你醫療費用㗎

引用:
原帖由 cwilson1 於 14/9/2021 07:29 PM 發表

梗係有目的架喇真係過去淨係讀調理農務咩,聽講台灣痴女多盛產小母狗勝地

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-9-15 05:06 AM 發表

點解仲可以打卡?阿媽個樣笑咪咪咁?

可悲!

引用:
原帖由 maskman2020 於 2021-9-15 05:02 AM 發表

去呆灣做呆娃

不得了不得了
佢去讀咗幾年農務
唔係果d

我係藍
我都想幫佢
咁醫落佢,佢屋企邊頂得順

612基金幫下人啦

咁多手足一人捐一蚊都200幾萬啦..

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]