• 瀏覽: 60,197
  • 回覆: 334
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-15 03:41 PM 發表

又係喎,開車房應該好好揾,我見而家不少工廠區街鋪改了做車房,說明揾得到食喎!
車房佬屈車主錢,已經唔係咩新聞,有D仲有黑社會背景。但汽車美容,就可能無咁好搵。

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-9-15 05:06 AM 發表
點解仲可以打卡?阿媽個樣笑咪咪咁?

奇怪的父母親,還有在這情況下打卡? 

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-9-15 05:06 AM 發表
點解仲可以打卡?阿媽個樣笑咪咪咁?

仲有心情打卡!好野!👍🏼👍🏼👍🏼

引用:
原帖由 alexneway 於 2021-9-15 04:49 發表
泥頭車司機唔駛賠償?
係賠, 都唔會即刻賠啦...

而且台灣泥頭車司機, 你覺呢D人, 會唔會賠錢?

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2021-9-15 09:20 發表
又咪係想眾籌?呆灣醫療南波萬,返香港做咩?
台灣咁多香港手足, 無人幫下佢?

唔係黑心, 但呢D情況救返都係得返個殼.......... 唔會好返的了, 唉

--------

根據診斷證明書,銘皓顱骨骨折合併顱內出血,左側股骨骨折。他於1月28日送院搶救,其後轉入加護病房,於同日左股骨外固定手術,翌日執行顱骨切除手術。手術後,老師拍下照片予梁爸爸交代進展,他首度看到兒子的情況:「我感覺佢好蒼白,冇反應,成個人就好似同一個死咗嘅人冇乜分別,嗰一刻我又有少少慶幸可以救返佢。」

引用:
原帖由 edbe 於 2021-9-15 10:41 發表
杜汶澤丶蕭若元丶黃秋生丶沈旭暉梁芷珊仲唔去幫???
佢地會話: 呢個人乜野背景, 係唔係手足先?

冇事嗰陣時,
牙斬斬,咩,咩香港已經唔係以前喺香港……
好啦,出咗事啦,就想扑返嚟香港,話接受更好嘅治療?????而家知道香港好喇咩?? 黐膠線

引用:
原帖由 Vin.Diesel 於 2021-9-15 03:58 PM 發表
冇事嗰陣時,
牙斬斬,咩,咩香港已經唔係以前喺香港……
好啦,出咗事啦,就想扑返嚟香港,話接受更好嘅治療?????而家知道香港好喇咩?? 黐膠線
香港起碼公立醫院唔洗錢先啦

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-9-15 04:26 PM 發表

香港起碼公立醫院唔洗錢先啦

$180一日

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-9-15 04:27 PM 發表

$180一日
唔俾都唔會趕你走啦

屌佢老舞有事就香港人,冇事就呆灣人返嚟香港把鳩呀?响呆灣搵菜菜子服侍佢啦!

抵死吖,叫啲黃畜夾錢囉

集氣 快d好返

呆灣唔係醫療好好? 黃屎講到唔洗排隊睇醫生嘅 點解開腦要俾錢做?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]