• 瀏覽: 20,660
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-9-15 11:06 AM 移動
呢班仆街不知害了幾多香港人家故人亡。

熱賣及精選
引用:
原帖由 pkpc 於 2021-9-14 09:15 PM 發表

香港電台前節目《頭條新聞》主持人吳志森,昨日(13 日)於個人 YouTube 頻道,以「我來了英國,我好淒涼」為題發布影片,稱自己幾個月前已到了英國,「大家放心,我平安、冇事」,又在片末祝願大家平安;同日作家梁芷珊亦於 FB 上宣布離港,表示已到了台灣,但強調「這不是永別,我的一切都還在香港」。

吳志森在影片中表示,自己幾個月前已到英國。吳指一直未有交代身處何方,除了是為了保障私隱,亦是希 ...
去到英國做順民啦

附件

Screenshot_20200628_113332_com.whatsapp.jpg(58.28 KB)

2021-9-14 10:23 PM

Screenshot_20200628_113239_com.whatsapp.jpg(56.24 KB)

Screenshot_20191115_010404_org.adblockplus.browser.jpg(105.46 KB)

Screenshot_20200616_092556_com.android.chrome.jpg(100.01 KB)

Screenshot_20190822_191724_org.adblockplus.browser.jpg(118.94 KB)

引用:
原帖由 pkpc 於 2021-9-14 09:15 PM 發表

香港電台前節目《頭條新聞》主持人吳志森,昨日(13 日)於個人 YouTube 頻道,以「我來了英國,我好淒涼」為題發布影片,稱自己幾個月前已到了英國,「大家放心,我平安、冇事」,又在片末祝願大家平安;同日作家梁芷珊亦於 FB 上宣布離港,表示已到了台灣,但強調「這不是永別,我的一切都還在香港」。

吳志森在影片中表示,自己幾個月前已到英國。吳指一直未有交代身處何方,除了是為了保障私隱,亦是希 ...
一路好酒

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-9-14 09:29 PM 發表

班仆街劣幣繼續驅良幣
放心,良幣好快會企出嚟

香港好彩有戴耀停較受,使得一班甲甴係監倉煲底過中秋。風雲行動,雷動行動,D乜乜鳩行動鑊鑊錯估形勢都重有咁多傻西撐戴較受嘅乜柒35+1,怪得了誰

垃圾離港, 香港空氣清新晒啲, 多謝晒

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-14 09:55 PM 發表

總好過活在恐懼當中
準備犯法的人渣是活在恐懼中的,
其他守法的香港人不知幾快樂,
不用再黑暴氣。

引用:
原帖由 割C字 於 2021-9-14 10:02 PM 發表

走去嬰國, 可以扮嬰呂王
我以為佢去左陰國,做陰裏黃

引用:

曱甴一走,香港人就有好覺訓就真

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-14 09:58 PM 發表

正義的一群,回去主子可升官發財嗎?
中國人愛護自己國家天驚地義 為什么要升官發財 你不去拜黃大仙?

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-9-14 09:42 PM 發表

無能力離開香港市民, 只有受港共暴政折騰。🤕
咦 估你唔到原來你咁無能喎

引用:
原帖由 黃老邪 於 2021-9-14 10:24 PM 發表

準備犯法的人渣是活在恐懼中的,
其他守法的香港人不知幾快樂,
不用再受黑暴氣。
準備犯法是甚麼定義?

法例又是甚麼定義?

一條法例應是由一讀至三讀通過,才是正式

同埋D黃撚同道咪好咯,又可以鳩UP一下香港幾咁無自由啦

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-9-14 10:25 PM 發表

我以為佢去左陰國,做陰裏黃
總好過去終閣, 做奶貢王

成班含家富貴攪完事就走,又話齊上齊落,D後生仔就比佢哋呃晒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]