• 瀏覽: 45,426
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 pkpc 於 2021-9-14 09:15 PM 發表
香港電台前節目《頭條新聞》主持人吳志森,昨日(13 日)於個人 YouTube 頻道,以「我來了英國,我好淒涼」為題發布影片,稱自己幾個月前已到了英國,「大家放心,我平安、冇事」,又在片末祝願大家平安;同日作家梁芷珊亦於 FB 上宣布離港,表示已到了台灣,但強調「這不是永別,我的一切都還在香港」。

吳志森在影片中表示,自己幾個月前已到英國。吳指一直未有交代身處何方,除了是為了保障私隱,亦是希 ...
又話無畏無懼,事實是又怕又懼,正正是叫人衝,自已鬆正解 

走啦扑街黃畜,唔好再返嚟香港

慘呢,幾十歲人去英國做四等人

由最初嘅五大訴求,缺一不可,
底線一直後退到宜家最緊要大難臨頭各自飛然後美其名曰最緊要平安
真係秀穿人類智商下限再下限

可憐年青人被利用後做了Condom。

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2021-9-14 10:26 PM 發表

中國人愛護自己國家天驚地義 為什么要升官發財 你不去拜黃大仙?
用完即棄,即割韭菜

共同富裕、損款就有份,發財就沒有

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-9-14 10:25 PM 發表

我以為佢去左陰國,做陰裏黃
估唔到幾拾歲人去大陰蒂國賣躉

關人隱事,youtube 片無click

我就搵夠上岸喇,你呢?

都係果句啦:千祈咪撚返黎呀!

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-14 10:35 PM 發表

用完即棄,即割韭菜

共同富裕、損款就有份,發財就沒有
放心!去到英國佢地就好快會明乜叫「強制共產」!

引用:
原帖由 pkpc 於 2021-9-14 09:15 PM 發表
香港電台前節目《頭條新聞》主持人吳志森,昨日(13 日)於個人 YouTube 頻道,以「我來了英國,我好淒涼」為題發布影片,稱自己幾個月前已到了英國,「大家放心,我平安、冇事」,又在片末祝願大家平安;同日作家梁芷珊亦於 FB 上宣布離港,表示已到了台灣,但強調「這不是永別,我的一切都還在香港」。

吳志森在影片中表示,自己幾個月前已到英國。吳指一直未有交代身處何方,除了是為了保障私隱,亦是希 ...
有咁耐………有咁耐折墮!

你話返嚟就返嚟呀? 問過政府未

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-9-14 10:40 PM 發表

放心!去到英國佢地就好快會明乜叫「強制共產」!
總好過活在人臉識別下的的終閣 一舉一動完全沒有自由

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]