• 瀏覽: 45,603
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 QingKing 於 2021-9-14 09:17 PM 發表
吳志森, 希望你早日...
歸西?

曱甴 嗱

引用:
原帖由 pkpc 於 2021-9-14 09:15 PM 發表
香港電台前節目《頭條新聞》主持人吳志森,昨日(13 日)於個人 YouTube 頻道,以「我來了英國,我好淒涼」為題發布影片,稱自己幾個月前已到了英國,「大家放心,我平安、冇事」,又在片末祝願大家平安;同日作家梁芷珊亦於 FB 上宣布離港,表示已到了台灣,但強調「這不是永別,我的一切都還在香港」。

吳志森在影片中表示,自己幾個月前已到英國。吳指一直未有交代身處何方,除了是為了保障私隱,亦是希 ...
good job!走左就唔好返來啦!

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-9-14 10:57 PM 發表

叫吳志森試下在英國犯國安法睇下會點?
一定唔會未審先押、未審先判

原本香港好地地
就係呢班人妄想被迫害
搞到香港愈嚟愈亂
最後拍拍屁股就鬆人
仲要講到自己好委屈咁
真係好厚面皮
重建香港都係交俾真香港人啦

無空氣你呼吸咩
狗走一隻又一隻

引用:
原帖由 pkpc 於 2021-9-14 09:15 PM 發表
香港電台前節目《頭條新聞》主持人吳志森,昨日(13 日)於個人 YouTube 頻道,以「我來了英國,我好淒涼」為題發布影片,稱自己幾個月前已到了英國,「大家放心,我平安、冇事」,又在片末祝願大家平安;同日作家梁芷珊亦於 FB 上宣布離港,表示已到了台灣,但強調「這不是永別,我的一切都還在香港」。

吳志森在影片中表示,自己幾個月前已到英國。吳指一直未有交代身處何方,除了是為了保障私隱,亦是希 ...
你定, 做過衰嘢一定有報應. 我諗你都要小心

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-14 09:55 PM 發表

總好過活在恐懼當中
咁你帶齊家族所有人走咗未

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-14 09:55 PM 發表

總好過活在恐懼當中
好,終於識驚,咪當亞爺係羅拔至得架。想一邊一國?乜原來係笑料嚟咋。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-14 22:13 發表
香港又損失兩位人才,太可惜啦
系囉!含卵的絕技使我懷念。

引用:

係自由空氣就吾好咁仆街  用哂d儲蓄  返黎歐拉!  好肉酸架   成年人  多小都要d尊嚴架!

玩左咁多年,俾你執到啦,過去俾鬼佬揸春袋啦

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-9-14 22:16 發表

去印度囉
印度賤民都夠多啦!點肯收留叛逆之徒?

一路好走!永不回來!死都要死在英國!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-14 10:13 PM 發表
香港又損失兩位人才,太可惜啦
又話核暴都唔割席,原來係興玩走佬,乜咁都得既?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]