• 瀏覽: 45,313
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 Herme 於 2021-9-14 11:31 PM 發表

過到最後1年先講喇
人地係 97年出生, 即係殖民地政府出生

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-14 23:23 發表

有咗第三次分配,年年要分配,到頭來,除咗一無所有,還要去到負資產
無因又點會有果?做得出就要受返。

唔知樓主仲係咪生存緊?

餘生就係望香港衰
等佢地抽水刷下存在感?

所有身有屎的黃畜,學下人,快d走吧

點都唔好死番香港

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2021-9-14 11:29 PM 發表

外國先有自由空氣?米玩啦!簡單d講有$就處處樂土,冇$處處都係地獄!
呢方面,中國人愛錢多於自由,用唔晒都永不嫌錢多,外國人就愛自由多d,生活可以好簡單

呢班人口裡講到為香港好, 實際上就身處船上又鑿沈條船, 依家被發現就提前跳船走人

有自由飲水飽, 你而家肯定好飽!!

叫人沖, 自己鬆, ... 又話煲底見, 呃人架

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-14 23:33 發表

在終閣有$,會被割韭菜

有$變冇$,割到負資產
咪玩啦!又蠢又懶嘅慧黃尸點會有錢?

引用:
原帖由 pkpc 於 2021-9-14 09:15 PM 發表
香港電台前節目《頭條新聞》主持人吳志森,昨日(13 日)於個人 YouTube 頻道,以「我來了英國,我好淒涼」為題發布影片,稱自己幾個月前已到了英國,「大家放心,我平安、冇事」,又在片末祝願大家平安;同日作家梁芷珊亦於 FB 上宣布離港,表示已到了台灣,但強調「這不是永別,我的一切都還在香港」。

吳志森在影片中表示,自己幾個月前已到英國。吳指一直未有交代身處何方,除了是為了保障私隱,亦是希 ...
最重要是以後不要回來,好行夾唔送!

祝你好運!永遠都吾好返來

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-14 09:55 PM 發表

總好過活在恐懼當中
有病冇錢睇私家醫生?排街症啦屌!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]